skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dé expert voor het uitgraven van uw kruipruimte!

LBG: dé specialist in het uitgraven en uitzuigen van kruipruimtes

Als u een specialist zoekt voor het uitgraven van uw kruipruimte, of bijvoorbeeld het verhogen, uitdiepen of uitzuigen daarvan, dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Zelfs kruipruimtes die lastig te bereiken zijn, zijn door LBG Grondzuigtechniek dankzij de juiste middelen en technieken uit te graven of uit te zuigen. Hierbij staan wij bekend om onze efficiënte, oplossingsgerichte en vakkundige werkwijzen. Niet voor niets weten al jarenlang vele isolatiebedrijven, installateurs, bouwbedrijven, woningstichtingen en particulieren ons te vinden voor het uitgraven of uitdiepen van kruipruimtes. Hebt u er belangstelling voor wat LBG Grondzuigtechniek specifiek voor uw kruipruimte kan betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

uitgraven kruipruimte uitdiepen

kruipruimte uitzuigen

Meer informatie over het uitgraven van een kruipruimte

Ervaart u wateroverlast in uw kruipruimte, is de ventilatie aldaar niet (meer) optimaal of denkt u erover uw kruipruimte uit te graven om een kelder te creëren? Wanneer u een kruipruimte hebt die om welke reden dan ook uitgegraven dient te worden, dan bent u bij LBG Grondzuigtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen deze werkzaamheden namelijk uitvoeren tot op een afstand van 75 meter van onze voertuigen. Met onze slangen zuigen wij moeiteloos stoffen als steenpuin tot 200 millimeter op. Door onze technieken is dit werk relatief eenvoudig uit te voeren. Uiteraard voeren wij de vrijgekomen grondstoffen voor u af. Wenst u vervolgens uw kruipruimte opnieuw op te vullen met schoon zand, of prefereert u het aanbrengen van een isolerende laag met bijvoorbeeld schelpen? LBG Grondzuigtechniek is ook daarvoor de aangewezen specialist.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Schakelt u LBG Grondzuigtechniek in voor bijvoorbeeld het verhogen of het uitdiepen van uw kruipruimte, waar ook in Nederland? Van de volgende aspecten gaat u dan in ieder geval profiteren:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Wenst u door wateroverlast, dankzij een matige ventilatie of omwille van het creëren van een kelder uw kruipruimte te laten uitgraven? Met krachtige, vernuftige technieken maakt LBG Grondzuigtechniek dit allemaal mogelijk. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om uw wensen door te geven. Dan kunnen we u zo snel mogelijk van een geheel vrijblijvende offerte voorzien. Aanvaardt u deze, dan zult u er spoedig achter komen dat LBG Grondzuigtechniek een uiterst capabele specialist is als het gaat om het uitgraven, uitdiepen, uitzuigen of verhogen van uw kruipruimte.

Back To Top