skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dakgrind verwijderen en afvoeren

LBG: dé specialist in verwijderen en afvoeren van dakgrind

Hebt u een opdracht op het gebied van verwijderen van dakgrind? Zet voor het deugdelijk zuigen en afvoeren van dit dakgrind de expertise van LBG Grondzuigtechniek in. Dankzij onze efficiënte, vakkundige en oplossingsgerichte werkwijze zou u dan namelijk een goede keuze maken. Bovendien zijn wij een veelzijdig bedrijf, wat in uw voordeel kan zijn als u besluit ook meteen nieuw dakgrind te laten aanbrengen. Alleszins hebben wij al vele opdrachten succesvol uitgevoerd als het gaat om het zuigen en afvoeren van dakgrind. Talrijke dakdekkers, woningstichtingen en particulieren hebben zodoende geen spijt gekregen van het laten afvoeren van dakgrind door LBG Grondzuigtechniek. Als u meer wilt weten wat LBG voor uw dakgrind kan betekenen, lees dan gerust even verder of neem contact met ons op.

dakgrind verwijderen

dakgrind afvoeren

Hoe gaat LBG te werk bij het verwijderen van dakgrind

Als u LBG Grondzuigtechniek inzet voor het laten verwijderen van uw dakgrind, dan komen we met een van onze wendbare voertuigen richting het pand of de woning waar het om gaat. Als een van de weinige bedrijven in Nederland weten we vervolgens alle soorten dakgrind nauwkeurig op te zuigen. Door het gebruik van diverse uitgeteste en efficiënte manieren om het dakgrind te zuigen, maar ook te blazen, bieden wij desgewenst een complete aanpak voor uw dak. Daarnaast kunnen wij met een zeefinstallatie het afgevoerde grind reinigen. Daarmee maken we recycling voor andere doeleinden mogelijk. Hiermee wordt mede dankzij u bijgedragen aan een groenere en duurzamere wereld!

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Als u de vakbekwaamheid van LBG Grondzuigtechniek inzet voor het verwijderen van uw dakgrind, dan maakt u een verstandige beslissing. Dit uit zich onder meer via de volgende aspecten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Hebt u een opdracht met betrekking tot het verwijderen van dakgrind? Zet voor het zorgvuldig zuigen en afvoeren van dit dakgrind de expertise van LBG Grondzuigtechniek in. Als u contact met ons opneemt, geeft u ons dan zo veel mogelijk informatie door over bijvoorbeeld de grootte van het dak en de hoeveelheid en het type grind? Dan stellen wij zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte voor u op. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit in gang te zetten. Dat LBG Grondzuigtechniek een specialist is voor het deugdelijk zuigen, verwijderen en afvoeren van dakgrind, zal zich vervolgens snel openbaren.

Back To Top