skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Calamiteiten

Met spoed een grondzuigwagen nodig?

Bel voor calamiteiten naar LBG Grondzuigtechniek voor onze Storingsdienst!

Wanneer u direct behoefte heeft aan hulp op het gebied van de grondzuigtechniek kan LBG grondzuigtechniek u direct op een bekwame en efficiënte manier helpen.

Wie is LBG grondzuigtechniek?

LBG grondzuigtechniek heeft als eerste in Nederland de grondzuigtechniek toegepast en heeft dus een jarenlange ervaring in het toepassen van deze techniek voor een grote variatie van werkgebieden… Vandaar is de uitvoering bij ons en onze gekwalificeerde en vakbekwame medewerkers in goede handen.

Storingsdienst

Wanneer er zich een storing voordoet, wilt u dat dit probleem zo snel als mogelijk wordt opgelost. Onze medewerkers staan voor u klaar om dit 24/7 voor u op te lossen. Met eigen materieel en uiterst bekwaam personeel bieden wij u de mogelijkheid deze uitdaging met ons aan te gaan. Bij LBG grondzuigtechniek lopen we niet weg voor een uitdaging. Voor voorbeelden van calamiteiten verwijs ik u naar de projecten link.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze storingsdienst bieden, of heeft u een andere vraag, neemt u dan gerust contact met ons op.

Locatie Woudenberg

voor Noord- en West-Nederland

Locatie Venlo

voor Zuid- en Oost-Nederland, België en Duitsland

grondzuigtechniek calamiteiten

calimiteiten

storingsdienst calamiteiten

storingsdienst

Back To Top