Loading...
Grondverzakking2018-11-22T12:30:17+00:00

Grondverzakkingen

Wanneer grond door welke omstandigheid dan ook gaat verzakken, kan dit nare gevolgen hebben voor u en uw woning. Beschadigd bestratingswerk in tuin of terras zijn de eerste zaken die u zult waarnemen. Maar wat dacht u van schade aan kabels en leidingen of riool, maar ook aan het fundament onder uw woning? Zaken waar u niet op zit te wachten. Bij LBG grondzuigtechniek hebben wij door middel van moderne technieken een oplossing voor dit probleem.

Kruipruimte ophogen

Om (grote) schade aan uw woning te voorkomen lijkt het opvullen van de verzakking in eerste instantie de oplossing. Maar zodra dit alleen van af de buitenzijde gebeurt zal ook dit zand weer wegzakken en mogelijk onder uw fundament spoelen. Door het ophogen van de grondslag in de kruipruimte kan zand niet meer onder uw fundament door lopen en wegspoelen. Dit doen wij door middel van de blaastechniek. Dankzij moderne blaascombinaties transporteren wij met slangen het zand naar uw kruipruimte. Geen ingrijpende vervuilende of rommelige werkwijze waarmee wij door uw woning moeten, maar gericht en tot op een afstand tot wel 130 meter!

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor uw probleem hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u op elk gebied en maken voor u ook geheel vrijblijvend een offerte.

Ga naar contact

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Meest recente berichten