skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dreigt het gevaar van grondverzakking? Schakel LBG Grondzuigtechniek in!

LBG: dé specialist in de strijd tegen grondverzakking

Vermoedt u dat er bodemverzakking gaande is onder of rondom uw woning of pand? Dat grondverzakking ernstige gevolgen kan hebben, dat klinkt waarschijnlijk niet als een verrassing. De schade die als eerste opvalt is meestal beschadigd bestratingswerk in uw tuin of op uw terras. Averij aan bijvoorbeeld kabels, leidingen, het rioolnetwerk of zelfs het fundament van uw woning is echter nog veel erger. Gelukkig heeft LBG Grondzuigtechniek technieken beschikbaar waarmee deze problemen relatief eenvoudig kunnen worden voorkomen en/of verholpen. Met andere woorden: heeft u het vermoeden dat er sprake is van bodemverzakking bij uw woning? Schakel dan snel LBG Grondzuigtechniek in. Hieronder leest u meer informatie hierover.

bodemverzakking vrij zuigen

De oplossing tegen bodemverzakkingen

Als een bodemverzakking, iets dat in Nederland met enige regelmaat gebeurt, rondom of zelfs onder uw woning voorkomt, dan is het zaak hiertegen snel op te treden. De consequenties kunnen namelijk aanzienlijk zijn als het fundament van uw woning begint te verzakken. Om (grote) schade aan uw woning te voorkomen lijkt het opvullen van de verzakking in eerste instantie de oplossing. Maar let op! Zodra dit alleen vanuit de buitenzijde gebeurt, zal ook dit zand weer wegzakken en mogelijk onder uw fundament spoelen. Het ophogen van de grondslag in de kruipruimte kan dan algauw een betere oplossing zijn. Zand kan dan namelijk niet meer onder uw fundament door lopen en wegspoelen. Het aanbrengen van zand om de grondslag op de hogen gebeurt via moderne blaascombinaties. Via slangen, met een maximale lengte van maar liefst 75 meter, weten wij het zand naar uw kruipruimte te transporteren. Deze werkwijze heeft als extra voordeel dat er geen ingrijpende en vervuilende werkzaamheden in uw woning hoeven plaatsvinden.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u de expertise van LBG Grondzuigtechniek in voor het voorkomen of verhelpen van een bodemverzakking? Dan gaan de volgende aspecten hoe dan ook alvast in uw voordeel werken:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondverzakking nieuw zand aanbrengen

Vraag een offerte aan

Vreest u dat er onder of rondom uw woning sprake is van een grondverzakking? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Zo laat u de schade niet groter worden dan noodzakelijk. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. LBG Grondzuigtechniek zal vervolgens zo spoedig mogelijk in actie komen en de bodemverzakking op gepaste en succesvolle wijze bestrijden.

Back To Top