skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

LBG Grondzuigtechniek, dé expert in zandspuiten en zandblazen

LBG: dé specialist in zandblazen

Hebt u een opdracht met betrekking tot het blazen of spuiten van zand in uw tuin, op uw dakterras of in uw kruipruimte? Als u zeker wilt zijn van een veilige en adequate werkwijze, dan maakt u een goede keuze door LBG Grondzuigtechniek in te schakelen. Wij zijn expert op het gebied van grondwerk in het algemeen. Zandspuiten is daarbij in het bijzonder één van de specialiteiten die veelvuldig wordt ingezet. LBG wordt alom bewierookt door de efficiënte, oplossingsgerichte en vakkundige manier van werken. Door de verschillende combinaties om zand te kunnen blazen (en zuigen) waarover wij beschikken, worden moeilijk bereikbare plekken door ons toch bereikbaar gemaakt. Voor ons is dan ook geen uitdaging te groot. Wenst u meer te weten wat LBG Grondzuigtechniek specifiek voor u zou kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

zand blazen blaastechniek

De techniek van zandspuiten en zandblazen

De techniek waarmee zandspuiten en zandblazen is een zeer doelgerichte manier voor het spuiten van zand in bijvoorbeeld een tuin, op een dakterras of in een kruipruimte. Laatstgenoemde is een uitstekende methode om kruipruimtes op te hogen of verzakkingen te verhelpen. Dit weten we ook te bewerkstelligen als de doellocatie erg lastig te bereiken is. Met onze wendbare voertuigen komen we vaak (en desgewenst) al tot dicht bij de locatie. Zo niet, dan is er nog geen man overboord. Met onze slangen kunnen wij vanuit ons voertuig tot over een afstand van maar liefst 75 meter zand spuiten of blazen. Het moet dan ook wel heel raar lopen wil een doellocatie onbereikbaar blijken te zijn voor LBG Grondzuigtechniek!

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Indien u de verstandige beslissing neemt LBG Grondzuigtechniek in te schakelen voor het spuiten of blazen van zand, waar ook in Nederland, dan profiteert u hoe dan ook van de volgende aspecten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Wilt u zandspuiten of -blazen in uw tuin, op uw (dak)terras of in uw kruipruimte? Zet LBG Grondzuigtechniek in voor de efficiëntste werkwijze. Indien u contact met ons opneemt, dan kunnen wij aan de hand van uw informatie u snel van een vrijblijvende offerte voorzien. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces in gang te zetten. Dat LBG Grondzuigtechniek een ideaal bedrijf is om een opdracht met betrekking tot zandspuiten of zandblazen te laten uitvoeren zult u vervolgens snel ontdekken.

Back To Top