skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Waarom LBG Grondzuigtechniek?

LBG Grondzuigtechniek heeft een jarenlange ervaring met het ontzuigen van alle soorten vast, los, droog en nat zand, grond en dakgrind, door middel van de inzet van de (grond)zuigtechniek.

De grondzuigtechniek leent zich er uitstekend voor om op moeilijk bereikbare plaatsen of om in door kabels en leidingen druk bezette ondergronden de ruimte te creƫren die voor u nodig is. De ontgraving vindt plaats op een veilige en voordelige manier.

Aangevuld met diverse andere technieken, zoals het blazen van zand, grind en schelpen, is LBG grondzuigtechniek reeds geruime tijd een interessante partner. Dit zijn voornamelijk toonaangevende bedrijven in de bouw en civiele techniek, alsmede in de industrie en (Petro)chemie en energiesector. Maar ook door overheden, verenigingen en particulieren wordt LBG grondzuigtechniek veelvuldig ingezet.

Het vrijmaken van kabels, leidingen en leidingsystemen, het vrijzuigen van boomwortels, het uitdiepen van kruipruimtes en aanleggen van kelders, maar ook het vrijmaken van daken voorzien van dakgrind zijn werken waar de zuigtechniek zich uitstekend voor leent.

Verder is het mogelijk om dakgrind opnieuw aan te brengen, schoon zand te blazen en een isolatie met behulp van schelpen aan te brengen.

Back To Top