skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

LBG Grondzuigtechniek, dé specialist voor uw tuinophoging!

LBG: dé specialist in tuinophogingen

Is er bij u een tuinophoging gewenst of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat u langzaam maar zeker verzakkingen in de tuin ziet ontstaan of uw betegeling ziet scheuren of afbreken? Dergelijke beschadigingen zijn meestal het gevolg van het verzakken van de bodem, iets dat in Nederland bijzonder veel gebeurt. Waarschijnlijk heeft het derhalve niet gelegen aan het vakwerk van degene die de tuin heeft aangelegd. Afijn, verzakkingen in plantsoenen en beschadigde bestratingen zijn natuurlijk wel problemen die verholpen dienen te worden. Gelukkig is LBG Grondzuigtechniek als specialist op het gebied van tuinophogingen inzetbaar voor het oplossen van dit probleem. LBG wordt geroemd door de efficiënte, oplossingsgerichte en vakkundige manier van werken. Zelfs onbereikbaar geachte plekken weten wij te bereiken! Bent u nieuwsgierig wat LBG Grondzuigtechniek specifiek voor de ophoging van uw tuin zou kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Tuin ophogen tuinophoging

tuin ophogen

Meer informatie over het ophogen van een tuin

Als u een aantal jaren geleden een fraaie tuin hebt laten aanleggen waarin momenteel verzakkingen aan het ontstaan zijn, dan is dat een frustrerend gegeven. Waarschijnlijk is het verzakken van de (Nederlandse) bodem hiervan de oorzaak. Op vele plekken verzakt de bodem namelijk jaarlijks millimeters, maar soms zelfs enkele centimeters. Door de veengrond waarmee we te maken hebben zal dit een blijvend natuurlijk proces zijn. Gelukkig is het niet zo dat hier niets tegen te doen is. Verzakkingen kunnen ‘aangevuld’ worden door nieuw zand aan te brengen om daarmee de tuin op te hogen. Door middel van onze blaastechniek kunnen wij voor u eenvoudig de gewenste laag zand aanbrengen over de gehele lengte en breedte van uw tuin of terras. Met onze middelen en technieken weten wij tot een afstand van wel 75 meter vanuit onze voertuigen zand te spuiten of de blazen.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u, waar dan ook in Nederland, LBG Grondzuigtechniek in voor uw tuinophoging? Dan profiteert u in ieder geval van de volgende facetten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Wenst u middels een tuinophoging van uw tuin weer een keurige en verzorgde plek te maken, zonder beschadigingen en verzakkingen? Door LBG Grondzuigtechniek in te zetten, maakt u dit mogelijk. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces in gang te zetten. LBG Grondzuigtechniek zorgt er dan binnenkort voor dat uw tuin binnenkort weer een comfortabele plek is om te verblijven, dankzij een geslaagde tuinophoging.

Back To Top