Loading...
Tuin ophogen2018-12-01T11:24:53+00:00

Tuin ophogen

Een veel voorkomend probleem, dat u vast wel bekend in de oren klinkt…….. U heeft de tuin of het terras een aantal jaren geleden voor een veel geld laten aanleggen, maar langzaamaan ziet u op een aantal plaatsen verzakkingen ontstaan en bestrating die gaat scheuren of zelfs breken. Dit heeft in de meeste gevallen niets te maken met het vakwerk van diegene die het heeft aangelegd. Dit heeft te maken met het verzakken van de Nederlandse bodem. Van enkele millimeters tot zelfs centimeters per jaar. Door de veengrond waarop Nederland gebouwd is zal dit een blijvend natuurlijk proces zijn. Om deze verzakkingen aan te vullen kunnen wij voor u nieuw zand aanbrengen en hiermee uw tuin of terras ophogen.

Zand aanbrengen in tuin of op terras

Ook wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht en uw tuin nog moet worden voorzien van een laag zand om uw tuin of terras op te hogen voor u kunt starten aan uw tuin of terras. Door middel van onze blaastechniek kunnen wij voor u eenvoudig een door u gewenste laag zand aanbrengen over de gehele lengte en breedte van uw tuin of terras. Met onze blaascombinaties komen wij tot een afstand van wel 130 meter.

Meer mogelijkheden

De mogelijkheden en toepassingen van de blaastechniek zijn natuurlijk ook voor andere toepassingen uitermate geschikt. Denk eens aan isolatie van de kruipruimte met behulp van schelpen, en wat te denken van het aanbrengen van dakgrind op platte daken. Of het opvullen van verzakkingen om en onder uw woning.

In tegenstelling tot het blazen kunnen wij u met onze zuigtechniek natuurlijk ook van dienst zijn: Wanneer een kruipruimte uitgediept moet worden, of wanneer u plannen heeft voor het aanleggen van een kelder, kunnen wij voor u op vele manieren de oplossing bieden.

Heeft u nog vragen, of wilt u advies? Neemt u dan gerust contact met ons op wij zullen u geheel vrijblijvend adviseren, en aansluitend een heldere en op uw wensen afgestemde aanbieding doen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Ga naar contact

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Meest recente berichten