skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dakgrind blazen en aanbrengen

LBG: dé specialist in het aanbrengen van dakgrind

Wenst u op een zorgvuldige en veilige wijze nieuw dakgrind te laten aanbrengen op uw platte dak? Het is verstandig om platte daken van een grindlaag te voorzien. Zo voorziet u uw dak en de (woon)ruimte daaronder van een stukje extra bescherming. Even verstandig is om het blazen en aanbrengen van nieuw dakgrind te laten uitvoeren door LBG Grondzuigtechniek. Onze werkwijze laat zich immers het best omschrijven als efficiënt, vakkundig, oplossingsgericht én veelzijdig. Van laatstgenoemde eigenschap profiteert u bijvoorbeeld als u besluit oud dakgrind gelijk door ons te laten afvoeren. Al vele woningstichtingen en particulieren maar ook ondernemers en dakdekkers hebben tot volle tevredenheid van onze expertise gebruikgemaakt. Wilt u meer weten over hoe LBG Grondzuigtechniek te werk gaat bij het aanbrengen van dakgrind? Hieronder leest u er meer over.

grind blazen

Waarom dakgrind aanbrengen?

Zoals bekend is een groot deel van de platte daken in Nederland voorzien van bitumen dakbedekking. Verder zijn er platte daken met kunststoffen of en rubberen bedekking. Om slijtage van het dak door met name weersinvloeden te beperken, ligt er vaak een laag dakgrind op deze bedekking. Deze grindlaag biedt de dakbedekking de nodige bescherming en dient ook als ballast voor het dak. Dit is trouwens niet alleen voor schade die mogelijk kan veroorzaakt worden door wind, regen, hagel en sneeuw. Wist u bijvoorbeeld dat de temperatuur op een plat dak ’s zomers op kan lopen tot wel tachtig graden? Met dakgrind beschermt u het dak en de dakbedekking tegen deze krachtige UV-stralen.

Werkwijze dakgrind blazen

LBG Grondzuigtechniek is dé specialist als het gaat om het op een veilige en accurate manier aanbrengen van vers dakgrind op uw platte dak. Wij beschikken over slangen met een lengte tot maar liefst 75 meter. Daarom hoeven wij onze voertuigen niet noodzakelijk pal naast de doellocatie te plaatsen. Door onze innovatieve technieken is het nauwelijks denkbaar dat er een dak is dat onbereikbaar is voor ons.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u het vakmanschap van LBG Grondzuigtechniek in voor het blazen en zodoende aanbrengen van een nieuwe laag dakgrind? Dan profiteert u hoe dan ook van de volgende facetten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Bent u van plan uw platte dak van een nieuwe laag dakgrind te voorzien? Neem dan contact op en geef uw wensen door. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. U zult er dan spoedig achter komen dat LBG Grondzuigtechniek tot Nederlandse beste bedrijven behoort als het gaat om het blazen en/of het aanbrengen van dakgrind.

Back To Top