Loading...
Dakgrind aanbrengen2018-11-22T12:27:18+00:00

Nieuw dakgrind aanbrengen

Een groot deel van de platte daken in Nederland is voorzien van bitumen dakbedekking. Verder zijn er platte daken die zijn voorzien van kunststof of rubber bedekking. Om slijtage van het dak door weersinvloeden te beperken ligt er vaak een laag dakgrind boven op deze bedekking. Deze grindlaag beschermt de dakbedekking tegen weersinvloeden en dient ook als ballast voor het dak. Wist u bijvoorbeeld dat de temperatuur op een plat dak ’s zomers op kan lopen tot wel 80°C? Het dakgrind beschermd de laag dakbedekking hierbij tegen de invloeden van de UV- stralen. Maar ook om het dak wind en storm bestendig te maken is het in veel gevallen aan te bevelen een laag dakgrind aan te brengen. Zo voorkomt u schade aan het dak en uw woning.

Dakgrind blazen en zuigen

Wilt u het dakgrind op uw plat dak laten verwijderen, vervangen of aanbrengen? Wij kunnen bij LBG grondzuigtechniek dit op een eenvoudige manier voor u doen. Met onze zuigauto’s kunnen wij dakgrind vanaf alle mogelijke plaatsen en afstanden op een deskundige manier voor u weg zuigen. En wilt u aansluitend uw dak voorzien van een nieuwe laag dakgrind, dan regelen wij dit voor u; met onze blaastechniek brengen wij dit op een snelle, verantwoorde manier voor u aan.

Het verwijderen, vervangen of aanbrengen van dakgrind verzorgen wij voor particulier, woonstichting, V.V.E. , dakdekkers, bedrijven of verenigingen. Bent u benieuwd wat dit voor u kan opleveren, wilt u antwoord op uw vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op…

Ga naar contact

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Meest recente berichten