skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Kabels en leidingen vrijzuigen / vrijgraven

LBG: dé specialist in het vrijgraven van kabels en leidingen

Moeten er kabels en leidingen worden vrijgegraven om onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur mogelijk te maken? De waarde van het inschakelen van een specialist als LBG Grondzuigtechniek valt daarvoor niet te onderschatten. Onderhoudswerkzaamheden bestaan namelijk (qua tijd) voor misschien wel driekwart uit graafwerkzaamheden. Via een deskundige in het vrijzuigen van leidingen en kabels valt dan ook een enorme winst te behalen. Bovendien wordt de kans op schade danig verkleind. Heeft u een onderhoudsopdracht aan de ondergrondse infrastructuur en dienen daarvoor kabels en leidingen secuur en veilig te worden vrijgegraven? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek, dan stemmen we zo snel mogelijk onze mogelijkheden af op uw wensen en eisen. Hieronder leest u er alvast meer over.

leiding vrijzuigen leiding vrijgraven

Werkwijze kabels en leidingen vrijzuigen

Dagelijks worden er in heel Nederland op meerdere locaties kabels en leidingen vrij gegraven. Dit wordt gedaan om de ondergrondse infrastructuur te onderhouden, storingen op te lossen, nieuwe kabels aan te leggen of oude kabels te vervangen. Werkzaamheden aan deze leidingen bestaan voor gemiddeld 60 tot 80 procent uit graafwerk. Uiteraard ontstaan er algauw extra hoge kosten wanneer een kabel of leiding beschadigd raakt, om nog maar te zwijgen van andere ongemakken die hierbij komen kijken! Door de grote willekeur en afwijkingen van deze kabels en leidingen en de beperkte werkruimte kan middels de grondzuigtechniek veel winst behaald worden. LBG Grondzuigtechniek past al jarenlang een zuigtechniek toe die bij verschillende traditionele infratechnische bedrijven, (petro)chemiebedrijven, raffinaderijen, op bedrijfsterreinen en overslagterreinen tot grote tevredenheid hebben geleid. Ook voor de aanleg van nieuwe kabels en leidingen kunt u bij LBG Grondzuigtechniek terecht. Oftewel, LBG biedt een totale ontzorging, inclusief bijvoorbeeld een eventueel tijdelijk benodigd verkeersplan, als het gaat om het vrijgraven van leidingen en kabels.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Als u de specialisten van LBG Grondzuigtechniek inzet voor het vrijzuigen van kabels en leidingen voor het onderhoud daaraan, dan maakt u ook om de volgende aspecten hoe dan ook een verstandige keuze:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

kabels vrijzuigen drukke ondergrondse infrastructuur

Vraag een offerte aan

Dienen er kabels en leidingen te worden vrij gezogen om onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur mogelijk te maken? Neem dan contact op met dé specialist op dit gebied: LBG Grondzuigtechniek. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl voor meer informatie. LBG Grondzuigtechniek komt vervolgens indien nodig zo snel mogelijk in actie voor het vrijzuigen van de betreffende kabels en leidingen.

Back To Top