skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Laat uw kunstgraskorrels verwijderen en afvoeren door LBG Grondzuigtechniek

LBG: dé specialist in verwijderen van kunstgraskorrels

Beschikt u over een kunstgrasveld met bijbehorende kunstgraskorrels en wilt u deze laten verwijderen en afvoeren? Met LBG Grondzuigtechniek gaat u voor zorgvuldigheid bij het zuigen en afvoeren van deze korrels. Al vele sportverenigingen in heel Nederland gingen u voor en vermoedelijk zullen er ook nog velen volgen. Dit komt mede doordat vele verenigingen beschikken en beschikten over velden met kunstgraskorrels die mogelijk schade toebrengen aan de gezondheid. Heeft u vragen over de veiligheid van uw sportvelden? En wilt u uw kunstgraskorrels op korte termijn laten verwijderen of vervangen? Neem dan contact op met de specialisten van LBG Grondzuigtechniek. Wij voorzien u van de juiste informatie en helpen u zo snel mogelijk verder.

Kunstgraskorrels verwijderen? | LBG Grondzuigtechniek

Waarom kunstgraskorrels verwijderen?

Kunstgraskorrels worden toegepast om de kwaliteit en conditie van uw kunstgras op peil te houden. Niet lang geleden is echter helaas bekend geworden dat de bekende rubbergranulaatkorrels mogelijk een negatief effect op de gezondheid van de gebruikers hebben. Veel verenigingen nemen dan geen risico en vervangen deze laag kunstgraskorrels door een gegarandeerd veilig alternatief zoals kurk- of kokosvezels, synthetische rubbers (EPDM) of plastic (TPE). Twijfelt u of de op uw sportveld aanwezige kunstgraskorrels veilig zijn? In dat geval kunt u het best even contact opnemen met LBG Grondzuigtechniek. In overleg komen we er dan vervolgens snel achter of het verwijderen en vervangen van deze korrels de beste optie is.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u de specialisten van LBG Grondzuigtechniek daadwerkelijk in voor het verwijderen, afvoeren en eventueel vernieuwen van uw kunstgraskorrels? De volgende facetten gaan dan in ieder geval alvast in uw voordeel werken:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Beschikt u of uw sportvereniging over een kunstgrasveld met kunstgraskorrels en vraagt u zich af of deze nog wel veilig zijn? Of is het los van de veiligheid tijd om uw kunstgraskorrels op te laten zuigen en af te voeren? Dan is hoe dan ook LBG Grondzuigtechniek de specialist die u nodig heeft. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl voor meer informatie. LBG Grondzuigtechniek zal vervolgens zo nodig zo snel mogelijk in actie komen en de kunstgraskorrels van uw veld zorgvuldig verwijderen en afvoeren.

Back To Top