skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Waarom kruipruimte ophogen?

Om grote schade aan uw woning te voorkomen lijkt het opvullen van de verzakking in eerste instantie de oplossing. Maar zodra dit alleen van af de buitenzijde gebeurt zal ook deze zand weer wegzakken en mogelijk onder uw fundament spoelen. Door het ophogen van de grondslag in de kruipruimte kan zand niet meer onder uw fundament door lopen en wegspoelen. Dit doen wij door middel van de blaastechniek. Dankzij moderne blaascombinaties transporteren wij met slangen het zand naar uw kruipruimte. Geen ingrijpende vervuilende of rommelige werkwijze waarmee wij door uw woning moeten, maar gericht en tot op een afstand tot wel 75 meter!

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor uw probleem hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u op elk gebied, en maken voor u ook geheel vrijblijvend een offerte.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Indien u de verstandige keuze maakt LBG Grondzuigtechniek in te zetten voor uw het ophogen van uw kruipruimte, mogelijk in heel Nederland, dan profiteert u van de volgende punten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

kruipruimte ophogen

Vraag een offerte aan

Heeft u te maken met een risico op grondverzakking en wilt u uw kruipruimte laten ophogen? LBG Grondzuigtechniek is dé specialist op dit gebied. Neem dus snel contact met ons op! Aan de hand van uw informatie kunnen we u een vrijblijvende offerte overhandigen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces snel in gang te zetten.

Back To Top