Loading...
Bodemsanering2018-11-22T12:16:54+00:00

Bodemsanering / asbestverwijdering d.m.v. zuigen

Bij LBG grondzuigtechniek hebben wij de beschikking over zuigwagens die geschikt zijn om toe te passen bij bodemsaneringen en zelfs voor de toepassing in asbestverdachte omstandigheden. Hiermee zorgen we dat ook tijdens saneringswerkzaamheden de veiligheid voor medewerkers, omwonenden, en milieu niet in het gedrang komen en gewaarborgd blijven.

Bodemsanering of asbestverwijdering

Bij werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden tijdens een sanering, hebben wij de keus uit een verscheidenheid aan voertuigen. Hierdoor kunnen wij vervuild zand, grond of klei op een veilige manier verwijderen op plaatsen waar bijvoorbeeld veel kabels of leidingen zitten, of in kruipruimtes waar de ruimte maar beperkt is. Wanneer op uw locatie het productieproces niet in gevaar mag komen of stil gelegd kan worden tijdens de werkzaamheden is het veilig verwijderen van vervuilde grond door middel van de grondzuigtechniek een uitermate goed alternatief. Wij kunnen de uitgekomen grond voor u afvoeren en verwerken onder de geldende condities van de BRL-SIKB 7000 en volgens de CROW96b. Wanneer u kiest voor LBG grondzuigtechniek, is het ontzorgen voor ons een pré, en gáán wij voor een veilig op uw werk afgestelde inzet van voertuig en gekwalificeerd personeel.

Wanneer u vragen heeft over het uitvoeren van een (sanering)werk raad ik u aan contact op te nemen met LBG grondzuigtechniek.

Ga naar contact

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Meest recente berichten