skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Bodemsanering

LBG: dé bodemsaneringspecialist

Hebt u te maken met verontreinigde grond en is een bodemsanering daardoor noodzakelijk? Door LBG Grondzuigtechniek in te schakelen bent u verzekerd van een efficiënte en vooral veilige werkwijze. Als specialist op het gebied van grondwerk in het algemeen en onder meer bodemsaneringen in het bijzonder wordt LBG bewierookt om de vakkundige en oplossingsgerichte manier van werken. Wij houden ons bezig met zuigtechniek als met blaastechniek, wat ons al een veelzijdige partner maakte voor vele bedrijven in de bouw en de civiele techniek, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. Wilt u meer weten over wat LBG Grondzuigtechniek kan betekenen voor de door u gewenste bodemsanering? Lees dan verder of neem contact met ons op.

bodemsanering

bodemsanering lbg

Werkzaamheden bij bodemsanering

Voor bodemsaneringen is LBG Grondzuigtechniek bij uitstek dé specialist. Voor werkzaamheden die komen kijken bij zo’n bodemsanering hebben wij keuze uit een verscheidenheid aan voertuigen. Hiermee verwijderen wij vervuild zand en verontreinigde grond op een veilige manier. Zelfs op plaatsen waar veel kabels en leidingen zitten of in een kruipruimte waar de ruimte uiterst beperkt is! Wij beschikken over zuigwagens die geschikt zijn voor alle soorten bodemsaneringen, zelfs als een situatie ‘asbestverdacht is’. Met het waarborgen van de veiligheid voor medewerkers, omwonenden en het milieu is meteen ook onze hoogste prioriteit genoemd. Wanneer op uw locatie het productieproces niet in gevaar mag komen of stilgelegd kan worden, dan is onze grondzuigtechniek het ultieme middel om veilig en gestructureerd de vervuilde grond te verwijderen.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Indien u de verstandige keuze maakt LBG Grondzuigtechniek in te zetten voor uw bodemsanering, waar ook in Nederland, dan profiteert u in ieder geval alvast van de volgende facetten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Heeft u te maken met vervuilde grond waardoor een bodemsanering gewenst of zelfs noodzakelijk is? LBG Grondzuigtechniek is dé specialist op dit gebied. Neemt u even contact met ons? Aan de hand van uw informatie kunnen we u een vrijblijvende offerte overhandigen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces snel in gang te zetten. U zult spoedig overtuigd zijn dat LBG Grondzuigtechniek inderdaad een perfecte optie is als het gaat om het op veilige en nauwkeurige wijze uitvoeren van een bodemsanering.

Back To Top