skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Kelder uitgraven / uitzuigen / uitdiepen

LBG: dé specialist voor het uitgraven van uw kelder

Bent u van plan de kelder van uw woning of pand te laten uitgraven, uitdiepen of uitzuigen? Dan is LBG Grondzuigtechniek dé aangewezen specialist. Voor iedere kelder beschikken wij over de juiste technieken en middelen om deze correct uit te graven. Zelfs kelders van woningen die lastig bereikbaar lijken te zijn weten wij succesvol uit te graven. We staan dan ook bekend om onze efficiënte, oplossingsgerichte en vakkundige manier van werken. Daarom hebben vele isolatiebedrijven, installateurs, woningstichtingen, particulieren en bouwbedrijven LBG al weten te vinden voor kelderuitgravingen. Als u wenst te weten wat LBG Grondzuigtechniek voor uw kelder in het bijzonder kan betekenen, kunt u het best even contact met ons opnemen. Verder lezen voor meer informatie kan natuurlijk ook!

kelder uitgraven

kelder uitgraven kelder uitdiepen wagen in smalle straat

Hoe werkt het uitdiepen van uw kelder?

Beschikt u over een kelder en is aldaar sprake van wateroverlast of ondeugdelijke ventilatie? Of wenst u in het geheel uw kelder uit te graven, uit te diepen of uit te zuigen? Wanneer u over een kelder beschikt die om welke reden dan ook uitgegraven moet worden, dan is het raadzaam dit door LBG Grondzuigtechniek te laten uitvoeren. Is de desbetreffende locatie moeilijk bereikbaar? Geen probleem, want wij kunnen onze werkzaamheden uitvoeren tot op een afstand van 75 meter (!) van onze voertuigen. De door ons gebruikte slangen zuigen soepeltjes stoffen als steenpuin tot 200 millimeter op. Eventueel vrijkomende grondstoffen worden uiteraard door ons afgevoerd. Door onze innovatieve technieken weten wij op relatief eenvoudige wijze deze klussen uit te voeren.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Wanneer u, waar dan ook in Nederland, LBG Grondzuigtechniek inschakelt voor het uitgraven, uitdiepen en/of uitzuigen van uw kelder, dan gaat u in ieder geval profiteren van de volgende aspecten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Wenst u uw kelder te laten uitgraven, uitzuigen of uitdiepen? Met inventieve en zeer krachtige technieken is voor LBG Grondzuigtechniek geen kelderklus te complex. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om uw wensen door te geven en het proces in gang te zetten. Zo snel mogelijk voorzien wij u dan van een (geheel vrijblijvende) offerte. Wanneer u deze accepteert, dan zult u snel ontdekken dat LBG Grondzuigtechniek een zeer adequate specialist is als het gaat om het uitgraven, uitdiepen of uitzuigen van uw kelder.

Back To Top