skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Interesse in schelpenisolatie voor uw kruipruimte? Kies LBG Grondzuigtechniek

LBG: dé specialist voor het aanbrengen van schelpenisolatie

Hebt u er belangstelling voor om met schelpenisolatie uw wooncomfort te verbeteren? Een logische keuze. Zeker als momenteel uw kruipruimte en uw vloer geenszins geïsoleerd zijn. In dat geval zal uw vloer veelal tamelijk koud aanvoelen. Hierdoor kost het uw verwarming veel meer energie om (de begane grond van) uw woning warm te krijgen. Uiteraard is dit zonde van de verspilde energie en ongunstig voor uw energierekening. Bovendien kunnen kou en vocht vanuit de kruipruimte uw woning binnendringen. Dit kan negatieve gevolgen voor de gezondheid inhouden. Door echter in de kruipruimte schelpenisolatie aan te brengen, wordt uw kruipruimte droger en warmer. De rest van uw woning profiteert daarvan. LBG Grondzuigtechniek is een ervaren specialist als het gaat om het aanbrengen van schelpenisolatie. Als u meer wilt weten hierover, lees dan verder of neem contact met ons op.

schelpenisolatie aanbrengen

Werkwijze aanbrengen schelpenisolatie

Schelpen zijn natuurlijke producten die ongevoelig zijn voor vocht. Door hun specifieke vorm zorgen ze voor een dikke isolerende laag in uw kruipruimte. Al bij al is dit een zeer gunstige manier om uw woning van isolatie te voorzien en dus duurzamer en milieubewuster te maken. Bovendien voorkomt schelpenisolatie schimmelvorming in uw woning (inclusief de bijbehorende stank) en gaat er een ongediertewerende werking van uit. Het hogere woongenot en de lagere energiekosten zijn de directe gevolgen waar u dagelijks profijt van zult hebben. Het aanbrengen van schelpenisolatie gebeurt op een relatief eenvoudige manier. Voor het verwezenlijken hiervan beschikt LBG Grondzuigtechniek over diverse spuit- en blaascombinaties. Met onze wendbare voertuigen en lange slangen (tot wel 75 meter!) weten we zelfs op plaatsen te komen die vooraf wellicht onbereikbaar werden geacht.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Schakelt u LBG Grondzuigtechniek in voor het laten aanbrengen van schelpenisolatie in uw kruipruimte? Om onder andere de volgende redenen maakt u dan de juiste keuze:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Wenst u schelpenisolatie te laten aanbrengen om daarmee een bijdrage te leveren aan een beter milieu en om voortaan te profiteren van (veel) lagere energielasten? Schakel LBG Grondzuigtechniek in om deze wens snel in vervulling te laten gaan. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl en geef uw wensen door. Wij stellen dan zo snel mogelijk en vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte voor u op. Accepteert u deze offerte, dan zal LBG Grondzuigtechniek uw woongenot snel verhogen door het professioneel en nauwkeurig aanbrengen van schelpenisolatie.

Back To Top