skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Zet LBG Grondzuigtechniek in voor het vrijzuigen van boomwortels!

LBG: dé expert in boomwortels vrijzuigen

Dienen er boomwortels te worden vrijgezogen om verzorging van deze boomwortels mogelijk te maken? Dan is het zeer raadzaam de specialisten van LBG Grondzuigtechniek in te schakelen. Het is namelijk van belang dat het vrijzuigen van boomwortels op een adequate en dus veilige manier gebeurt. Alleen met grondzuigtechniek houdt u de kans op schade zo laag mogelijk. Hebt u bijvoorbeeld als hovenier een onderhoudsopdracht aan een bepaalde boom en dienen de wortels daarvan vrijgezogen te worden? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek. Dan stemmen we zo snel mogelijk uw wensen en eisen af op onze mogelijkheden. Hieronder leest u er alvast meer over.

boomwortels vrijzuigen

boomwortels vrijgraven

Werkwijze vrijzuigen van boomwortels

Wanneer er rondom een boom het wortelpakket vrij gemaakt moet worden, kunt u gebruik maken van specialistische grondzuigtechniek. Door het gebruik van deze techniek wordt de grond gericht en uiteraard met grote zorg verwijderd, waardoor schade aan de wortels beperkt blijft tot een minimum. LBG Grondzuigtechniek begeleidt hierbij het gehele traject. Vrijgekomen grond wordt zodoende voor u afgevoerd en desgewenst vervangen door vers speciaal bomenzand of -grond, waarmee een gat weer wordt gedicht. Deze verdichting voeren wij zodanig uit dat toekomstige verzakkingen voorkomen worden. Wanneer wortels onder bestrating of een weg zitten, kunnen wij deze betegeling ook voor u herstellen en in oorspronkelijke staat terug brengen. Wij maken hierbij gebruik van een European Treeworker, die toezicht houdt op de werkzaamheden en desgewenst advies geeft. Onze medewerkers worden bovendien voortdurend bijgeschoold en begeleid. Daarom zitten zij vaktechnisch gezien altijd op het hoogste niveau. Daarnaast staat ons hele team ook bij calamiteiten geheel voor u klaar.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u de vakmensen van LBG Grondzuigtechniek in voor uw opdracht aangaande het vrijzuigen van boomwortels? Dan maakt u een verstandige keuze, onder andere om de volgende aspecten:

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Moeten er boomwortels worden vrijgemaakt om verzorging van dit wortelpakket mogelijk te maken? Laat LBG Grondzuigtechniek op een accurate manier deze boomwortels vrijzuigen en houd zodoende de schade zo beperkt mogelijk. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl voor meer informatie. LBG Grondzuigtechniek komt daarna indien nodig zo snel mogelijk in actie voor het vrijzuigen van de boomwortels in kwestie.

Back To Top