skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

LBG Grondzuigtechniek; dé deskundige in grondzuigen!

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u een complexe opdracht op het gebied van grondzuigen? Aangezien veiligheid en professionaliteit bij dit soort werkzaamheden de belangrijkste elementen zijn, is het verstandig hiervoor een specialist als LBG Grondzuigtechniek in te zetten. Wij staan bekend om onze vakkundigheid, efficiëntie en grote mate van oplossingsgerichtheid waarmee wij te werk gaan. Zelfs als er vele kabels en leidingen door het betreffende stuk grond lopen, weten wij het zuigen van bijvoorbeeld zand, grind en aarde onberispelijk uit te voeren. Op het gebied van grondwerk zijn wij uiterst veelzijdig. Daarom hebben al talrijke bedrijven uit de bouw en de civiele techniek gebruik gemaakt van onze deskundigheid. Maar ook overheden, woningstichtingen en particulieren schakelen LBG met graagte in voor opdrachten met betrekking tot grondzuigen. Hieronder vindt u meer informatie over de toepassingen van grondzuigtechniek. Vervolgens leest u waarom u er nog meer goed aan zou doen uw grond te laten zuigen door LBG Grondzuigtechniek.

Grondzuigtechniek grond zuigen

Expertises in de zuigtechniek

LBG’s grondzuigtechniek wordt geroemd om de krachtige, maar toch heel secure en veilige manier van grondzuigen. Onze grondzuigtechniek kan in of dankzij de volgende situaties bijvoorbeeld worden ingezet:

  • Uitgraven kelders en kruipruimtes
  • Het vrijmaken van leidingen en kabels, voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
  • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
  • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in omstandigheden waar mogelijk asbest bij komt kijken
  • Verwijderen van oud dakgrind, wanneer u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Indien u LBG Grondzuigtechniek inzet voor uw opdracht op het gebied van grondzuigen, dan maakt u om de volgende aspecten een juiste keuze:

  • Al sinds 2002 in het vak van het grondwerk
  • Actief in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondzuigen LBG

Vraag een offerte aan

Hebt u een opdracht waarvoor vakkundige grondzuigtechniek benodigd is? Als u een specialist zoekt voor de uitvoering daarvan, dan heeft u die nu met LBG Grondzuigtechniek gevonden. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we uw wensen en eisen zo uitvoerig mogelijk in kaart brengen en u snel een vrijblijvende offerte doen toekomen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Spoedig zult ook u ervan overtuigd zijn dat LBG Grondzuigtechniek een bewezen deskundige is op het gebied van grondzuigen!

Back To Top