skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Rotterdam

LBG Grondzuigtechniek: voor al het grondwerk in Rotterdam

Voor al het grondwerk in Rotterdam moet u bij LBG Grondzuigtechniek zijn. Ons bedrijf wordt al 17 jaar lang ingeschakeld voor het ontzuigen van alle soorten grond, zand en dakgrind. Door onze ervaring en kennis is geen enkele plaats onbereikbaar en kunnen we overal ruimte creëren. Wilt u zandspuiten in de kruipruimte, een tuin ophogen of dakgrind aanbrengen in Rotterdam? Ons bedrijf bezit over de juiste apparatuur en kennis om zand te zuigen en te blazen. Bouw- en isolatiebedrijven, overheden, woonstichtingen, installateurs en particulieren profiteren al lange tijd van onze service en vakmanschap.

Grond afvoeren in Rotterdam

Sommige plaatsen rondom bedrijfspanden of woningen zijn nagenoeg onbereikbaar. Bijvoorbeeld omdat het over een ruimte onder het gebouw gaat of de grond is druk bezet door leidingen en kabels. Als u op een snelle, veilige en efficiënte wijze grond wilt afvoeren in Rotterdam is het raadzaam om gebruik te maken van onze grondzuigtechniek. Onze werknemers kunnen niet alleen de grond uitzuigen op een veilige manier, maar zij zullen de grond ook voor u afvoeren in Rotterdam.

grond afvoeren Rotterdam

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen Rotterdam

Zand in kruipruimtes aanbrengen met blaastechniek

Zand in kruipruimtes spuiten is de meest effectieve techniek om zand op plekken te krijgen die onbereikbaar lijken. Ons bedrijf is hier zeer gedreven in. Dat komt omdat wij gebruik maken van zandblaas- en zandspuitcombinaties, waarbij we door middel van slangen het zand op de betreffende plaats spuiten. Dankzij de grote wendbaarheid van de machines, kunnen we dichtbij de gewenste locatie komen.

Tuin ophogen – Kruipruimte uitdiepen

Onze zandblaas en zandspuitcombinaties zijn perfecte machines om in te zetten voor kruipruimte ophogen of uitdiepen en een tuin ophogen. Het komt geregeld voor dat een tuin of kruipruimte na enige tijd gaat verzakken, met als gevolg dat de bestrating gaat scheuren. Een tuin ophogen met extra zand kan de verzakking verhelpen. Wij helpen u hier graag bij. Ook wanneer u een kruipruimte wilt uitdiepen, staan we voor u klaar met onze totaalverzorging. Deze bestaat uit uitzuigen, grond afvoeren en schelpen isolatie aanbrengen.

Alle grondwerk diensten in blaas- en zuigtechniek

LBG Grondzuigtechniek kan benaderd worden voor velen grondwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan zandzuigen of -spuiten. Wij zijn ook expert in dakgrind aanbrengen of verwijderen, schelpen isolatie aanbrengen in kruipruimtes en kabels of boomwortels vrijzuigen. Al onze diensten staan op de website.

Neem vrijblijvend contact op voor offerte voor grondwerk Rotterdam

Wilt u ons benaderen voor uw grondwerk in Rotterdam? Bijvoorbeeld bodemsanering, zandspuiten, grond afvoeren in Rotterdam, dakgrind afvoeren of kruipruimte uitgraven? Benader ons dan via de website, telefoon of e-mail en we stellen binnen een dag een vrijblijvende offerte op. Na uw akkoord kunnen we binnen 5 dagen voor u aan de slag. Profiteer ook van onze vakkundigheid en bel: +31 (0)85 902 8995, of stuur een e-mail: info@lbginfra.nl.

grondwerk diensten Rotterdam

Back To Top