skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Lelystad

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of rond Lelystad een opgave met betrekking tot grondwerk of bodemsanering? U hebt dan nu met LBG Grondzuigtechniek dé specialist gevonden. Wij beschikken ruimschoots over de benodigde ervaring voor het deugdelijk ontzuigen van alle soorten los en vast zand, grond en (dak)grind. Zowel in de openbare als de industriële sector! Met onze grondzuigtechniek weten wij overal in de grond ruimte te creëren. Ook als de plaats in kwestie onbereikbaar lijkt te zijn door bijvoorbeeld kabels en leidingen. Bij het uitvoeren van zo’n ontgraving staat veiligheid natuurlijk standaard bovenaan de prioriteitenlijst. Gespecialiseerd zijn we verder in het blazen van grond, zand, grind en schelpen. Onze veelzijdigheid maakt ons voor vele bedrijven in onder andere de bouw en de civiele techniek een optimale partner. Verder zetten overheden, verenigingen en particulieren (in de wijde omgeving rond Lelystad) veelvuldig en met graagte het vakmanschap van LBG Grondzuigtechniek in. Bij al onze werkzaamheden tonen wij ons van onze vakkundigste, efficiëntste en oplossingsgerichtste kant. Onze specialismen zijn grofweg onder te verdelen in twee groepen: de toepassingen in de blaastechniek en die in de zuigtechniek. We beginnen met laatstgenoemde.

Specialiteiten zuigtechniek

Door zeer vernuftige maar toch oersterke grondzuigtechnieken voert LBG ontgravingen uit. Op een veilige manier creëren we zo extra ruimte. Om de volgende redenen kan dat bijvoorbeeld gedaan worden:

 • Uitgraven kruipruimtes en kelders
 • Het vrijmaken van kabels en leidingen voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Dakgrind verwijderen, bijvoorbeeld als uw dak van nieuw grind moet voorzien worden

grond afvoeren amsterdam

Expertises in de blaastechniek

Als er op een lastig te bereiken plek rond uw woning of pand in Lelystad zand moet aangebracht worden, schakel dan zeker LBG Grondzuigtechniek in. Ook voor plekken die werkelijk onbereikbaar worden geacht beschikken wij over technieken om zand aldaar te blazen of te spuiten. Onze voertuigen weten door een goede wendbaarheid vaak al dicht bij de doellocatie te komen. Maar als dit niet mogelijk is, dan is dat nog geen probleem. Dankzij onze slangen kunnen we namelijk tot over een afstand van 75 meter zand blazen of spuiten. De volgende motieven leiden veelal tot het inzetten van LBG’s blaastechniek:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld in een tuin, in een kruipruimte of op een dakterras
 • Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte; een gunstige vorm van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking, gebruikmakende van moderne technieken
 • Kruipruimte verhogen voor een steviger fundament van uw woning of pand
 • Tuin ophogen voor het verhelpen of voorkomen van verzakte bestrating

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Voor welke opgave in de omgeving van Lelystad u LBG Grondzuigtechniek ook inzet, u gaat in ieder geval profijt hebben van de volgende aspecten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig, zodat u nergens naar om hoeft te kijken
 • Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Heeft u in of in de omgeving van Lelystad een karwei op het gebied van grondwerk en wenst u daarvoor een specialist in te zetten? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek. Wij vernemen graag wat uw wensen en eisen zijn, waarna we deze zullen afstemmen op onze mogelijkheden. Snel daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. U zult dan er dan spoedig achter komen dat wij in de omgeving van Lelystad tot dé specialisten op het gebied van grondwerk en bodemsaneringen behoren.

Back To Top