skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk in Amsterdam

LBG Grondzuigtechniek: voor al uw grondwerk in Amsterdam

Voor al uw grondwerk in Amsterdam bent u bij LBG Grondzuigtechniek aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft al ruim 17 jaar ervaring in het ontzuigen van alle soorten zand, grond en dakgrind. Dankzij onze kennis en ervaring is geen enkele plek onbereikbaar en kunnen we overal ruimte maken. Wil u uw tuin ophogen, zandspuiten in de kruipruimte of dakgrind aanbrengen in Amsterdam? Wij bezitten over alle kennis en apparatuur om zand te zuigen en ook te blazen. Particulieren, bouw- en isolatiebedrijven, overheden, installateurs en woningstichtingen profiteren al jaren van onze werkzaamheden en service.

Grond afvoeren in Amsterdam

Bepaalde plekken rondom woningen of bedrijfspanden zijn bijna onbereikbaar. Bijvoorbeeld omdat de ruimte onder het gebouw zit of omdat de grond druk bezet is door kabels en leidingen. Als u op een efficiënte, snelle en veilige manier grond wilt afvoeren in Amsterdam, is het verstandig om gebruik te maken van onze grondzuigtechniek. Wij kunnen niet alleen de grond op een veilige manier uitzuigen, maar wij zullen de grond ook voor u afvoeren in Amsterdam.

grond afvoeren amsterdam

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

Zand in kruipruimtes spuiten met blaastechniek

Zand in kruipruimtes spuiten is de beste techniek om het zand op die plek te krijgen die moeilijk bereikbaar is. Ons bedrijf is zeer bekwaam in zand in kruipruimtes aanbrengen. Dankzij onze zandblaas en zandspuitcombinaties kunnen wij door middel van slangen het zand op de juiste plek aanbrengen. Door de grote wendbaarheid van onze machines zijn wij in staat dichtbij de locatie te komen.

Diverse gronddiensten: Tuin ophogen of kruipruimte uitgraven

Onze zandblaas en zandspuitcombinaties lenen zich uitstekend voor tuin ophogen of kruipruimte uitgraven. Het komt regelmatig voor dat een kruipruimte of tuin na verloop van tijd gaat verzakken. Hierdoor kan uw bestrating gaat breken of scheuren. Wilt u uw tuin voorzien van een extra laag zand? Bel ons dan om nieuw zand aan te brengen. Wilt u liever een kruipruimte aanleggen? Benader ons dan voor onze speciale totaalverzorging: grond zuigen, grond afvoeren en schelpen isolatie aanbrengen.

Grondwerk met zuig- en blaastechniek

LBG Grondzuigtechniek kan ingeschakeld worden voor tal van grondwerkzaamheden. Niet alleen voor zandspuiten of -zuigen. We kunnen ook dakgrind verwijderen of juist aanbrengen, kabels vrijzuigen, schelpen isolatie aanbrengen in kruipruimtes en boomwortels vrijzuigen. Bekijk al onze diensten op deze website.

Neem contact op voor vrijblijvende offerte voor grondwerk Amsterdam

Wilt u ons inschakelen voor uw grondwerk in Amsterdam? Bijvoorbeeld voor zandspuiten, bodemsanering, grond afvoeren in Amsterdam, kruipruimte uitgraven of dakgrind afvoeren? Neem dan contact op en we stellen met plezier een vrijblijvende offerte op. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Gaat u akkoord? Dan kunnen we u binnen 5 dagen van dienst zijn! Profiteer ook van ons vakmanschap en bel: +31 (0)85 902 8995, of stuur een e-mail: info@lbginfra.nl.

grondwerk diensten amsterdam

Grond zuigen opzuigen

Grond zuigen – Wij helpen u ook op moeilijk bereikbare locaties

LGB Grondzuigtechniek helpt u effectief en doelgericht grond opzuigen. Dit is van groot belang als u schade door graafwerkzaamheden wilt voorkomen. Met onze gespecialiseerde zuigwagens en expertise kunnen wij uw zuig- en graafwerkzaamheden uitvoeren in moeilijk bereikbare locaties zoals kelders en kruipruimtes. 

✔ 17+ jaar expertise
✔ Werkzaam in NL, BE en DE
✔ Totale verzorging
✔ Vrijblijvende Offerte
✔ 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grond weg laten zuigen? LBG Grondtechniek helpt snel!

Met onze gespecialiseerde grondzuigwagens is LBG Grondtechniek de absolute specialist in het opzuigen van grond. Wij beschikken over het nodige materieel en de expertise om uw grond op te zuigen in diverse situaties, ook bij lastig bereikbare plekken. Onze zuigtechniek verlaagt tevens de kans op schade door graafwerkzaamheden ten opzichte van traditionele graafmethodieken!
Bij calamiteiten staan wij 24 uur per dag klaar om u te helpen. Daarbij beschikken wij over meer dan 17 jaar ervaring in de branche. Snel hulp nodig van LBG Grondzuigtechniek? Vraag dan hieronder direct een gratis offerte aan!

  Direct contact  Hoe grondzuigen bij LGB wordt uitgevoerd

  Bij LGB Grondzuigtechniek kunnen wij op een professionele manier uw grond veilig op laten zuigen en afvoeren. LGB is de specialist op het gebied van grondzuigen in lastige situaties. Wij hebben alleen gespecialiseerde professionals in dienst met de nodige werkervaring en veiligheidscertificeringen. Wij kunnen grond, grind en andere soorten puin voor u verwijderen en laten afvoeren u hoeft hier verder niets extra’s voor te doen. In het geval van bodemverontreiniging zijn wij er in gespecialiseerd om dit probleem op een veilige en gepaste manier op te lossen. De werkwijze van LBG Grondzuigtechniek voorziet u van de volgende voordelen:

  ➠ Speciale apparatuur om zelfs bij de moeilijkst bereikbare plekken uw zand op te zuigen.
  ➠ Goed opgeleide en vakkundige specialisten.
  ➠ Altijd scherpe prijzen.
  ➠ 17+ jaar werkervaring.
  ➠ Werkzaam in heel Nederland maar ook in Duitsland & België.
  ➠ Wij zorgen ervoor dat alles professioneel en vakkundig wordt geregeld en u zelf niks meer hoeft te doen.

  Voor een efficiënte oplossing van uw werkzaamheden neemt u contact op met LBG Grondzuigtechniek. Vul ons offerteformulier in of bel naar 077 3526219

  Back To Top