skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Haarlem

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of rondom Haarlem een opgave met betrekking tot grondwerk of bodemsanering? Vanzelfsprekend wenst u dit accuraat en veilig te laten verlopen. Schakel daarom de specialisten van LBG Grondzuigtechniek in. Wij zijn een organisatie die alom geroemd wordt om haar efficiëntie, vakmanschap en oplossingsgerichtheid. Wij weten het ontzuigen van alle soorten (vast en los) zand, grond en (dak)grind daardoor telkens onberispelijk uit te voeren, zelfs in stukken grond die door kabels en leidingen druk bezet zijn. Verder beschikken we over alle expertise voor het blazen van grond, grind, zand en schelpen in of op elke plek die u maar wenst. Mede dankzij deze veelzijdigheid hebben we in en nabij Haarlem al vele malen succesvol samengewerkt met bedrijven uit de civiele techniek en de bouw. De vakbekwaamheid van LBG Grondzuigtechniek wordt verder vaak ingezet door bijvoorbeeld verenigingen, particulieren en overheden. Hieronder leest u meer informatie over de meest voorkomende toepassingen in zowel de zuig- als de blaastechniek.

Expertises in de zuigtechniek

LBG’s zuigtechniek laat zich bij uitstek inzetten wanneer er een ontgraving gewenst of zelfs benodigd is. Onze zuigtechniek wordt op een zeer krachtige, maar toch heel secure wijze toegepast. Voor de volgende doeleinden wordt dit onder andere ingezet:

 • Uitgraven kelders en kruipruimtes
 • Het vrijmaken van leidingen en kabels, voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in omstandigheden waar mogelijk asbest bij komt kijken
 • Verwijderen van oud dakgrind, wanneer u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren amsterdam

Specialiteiten in de blaastechniek

Als u een opdracht heeft waarbij bijvoorbeeld zand ergens (in of rond Haarlem) aangebracht moet worden, dan kunt u deze gerust overlaten aan LBG Grondzuigtechniek. Zelfs al lijkt de doellocatie volstrekt onbereikbaar. Onze wendbare voertuigen plaatsen we op een strategische plek ten opzichte van deze locatie. Vanuit deze plek beschikken we over slangen die tot over een afstand van 75 meter (!) kunnen spuiten of blazen. Met onze methoden moet het wel heel raar lopen wil een locatie onbereikbaar blijken te zijn. Onze hoogwaardige blaastechniek wordt veelal om de volgende redenen ingezet:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras, in een tuin of in een kruipruimte
 • Aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte; een gunstige manier van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind aanbrengen, vooral op platte daken
 • Het tegengaan van grondverzakking
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand
 • Het ophogen van de tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende bestrating

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u de blaas- of zuigtechniek van LBG Grondzuigtechniek in of rond Haarlem in? Dan zult u uiteindelijk hoe dan ook van de volgende facetten profiteren:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Hebt u in of nabij Haarlem een opgave op het gebied van grondwerk en bent u op zoek naar een specialist hiervoor? Dan heeft u met LBG Grondzuigtechniek nu dé expert gevonden. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we aanvangend uw wensen en eisen in kaart te brengen, zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen doen toekomen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces in gang te zetten. U zult snel in de overtuiging zijn dat LBG Grondzuigtechniek ideaal is als het gaat om grondwerk en bodemsanering in (de omgeving van) Haarlem.

Back To Top