skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Assen

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of nabij Assen een opdracht op het gebied van grondwerk of bodemsanering? Met LBG Grondzuigtechniek hebt u dan nu dé specialist gevonden. Wij hebben al vele jaren ervaring met het ontzuigen van alle soorten los en vast zand, grond en (dak)grind, zowel in de openbare als de industriële sector. Onze grondzuigtechniek weet overal in de grond ruimte te creëren, zelfs al zijn sommige plaatsen nog zo moeilijk bereikbaar, bijvoorbeeld door kabels en leidingen. Bovendien weten wij zo’n ontgraving altijd veilig uit te voeren. Andere van onze expertises behelzen het blazen van grond, zand, grind en schelpen. Zo zijn wij voor vele bedrijven in onder meer de bouw en de civiele techniek een ideale partner. Ook overheden, verenigingen en particulieren (in de wijde omgeving rond Assen) weten de vakbekwaamheid van LBG Grondzuigtechniek telkens zeer te waarderen. Wij tonen ons bij al onze werkzaamheden dan ook een vakkundige, efficiënte en oplossingsgerichte speler. Onze specialismen zijn in principe in twee groepen onder te verdelen: de toepassingen in de zuigtechniek en die in de blaastechniek. Hieronder leest u er meer over.

Specialiteiten zuigtechniek

Met uitgekiende, maar oersterke grondzuigtechnieken ontgraaft LBG om daarmee om veilige wijze ruimte te creëren. Dit wordt bijvoorbeeld om de volgende redenen gedaan:

 • Uitgraven kruipruimtes en kelders
 • Het vrijmaken van kabels en leidingen voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Boomwortels vrijmaken voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toe te passen in asbestverdachte omstandigheden
 • Dakgrind verwijderen, bijvoorbeeld als uw dak van nieuw grind moet voorzien worden

grond afvoeren amsterdam

Expertises in de blaastechniek

Situaties waarbij op een moeilijk bereikbare plaats rond uw woning of pand in Assen zand aangebracht moet worden zijn gemaakt voor LBG Grondzuigtechniek. Wij beschikken namelijk over de technieken om zand te blazen of te spuiten, ook op plekken die onbereikbaar worden geacht. Onze voertuigen weten dankzij een grote wendbaarheid niet zelden dicht bij de doellocatie te geraken. Mocht dit niet kunnen, dan is dat nog geen probleem. Met onze slangen kunnen we tot over een afstand van wel 75 meter zand spuiten of blazen. De volgende motieven leiden het vaakst tot het inzetten van LBG’s vakmanschap:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld in een tuin, in een kruipruimte of op een dakterras
 • Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte; een gunstige vorm van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind aanbrengen op platte daken
 • Moderne technieken om grondverzakking tegen te gaan
 • Kruipruimte verhogen voor een steviger fundament van uw woning of pand
 • Tuin ophogen voor het verhelpen of voorkomen van verzakte bestrating

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Voor welk karwei in de omgeving van Assen u LBG Grondzuigtechniek ook inschakelt, van de volgende aspecten gaat u hoe dan ook profiteren:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte en binnen 5 dagen geholpen
 • U hoeft nergens naar om te kijken, wij ontzorgen u volledig
 • Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar

Vraag een offerte aan

Hebt u in of in de omgeving van Assen een klus op het gebied van grondwerk en kunt u daarvoor wel een specialist gebruiken? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek. Wij vernemen graag uw wensen en eisen en stemmen deze af op onze mogelijkheden. Daarna ontvangt u snel een vrijblijvende offerte. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Snel zult u ontdekken dat wij in de omgeving van Assen tot de beste specialisten op het gebied van grondwerk en bodemsaneringen behoren.

grondwerk diensten amsterdam

Back To Top