skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten
Grondzuigtechniek Bij Kabels En Leidingen
Grondzuigtechniek - Grondwerk - Zuigtechniek
Gasleiding Vrijzuigen D.m.v. Grondzuigtechniek
Grondzuigtechniek Bij Kabels En LeidingenGrondzuigtechniek - Grondwerk - ZuigtechniekGasleiding Vrijzuigen D.m.v. Grondzuigtechniek

Kabels en leidingen vrijzuigen in Almelo

Opdrachtgever: Visser & Smith Hanab
Datum: 12-11-2019
Locatie: Almelo

Grondzuigtechniek is uitermate geschikt om kabels en leidingen vrij te leggen

In opdracht van Visser & Smith Hanab zijn we een mooi project in Almelo gestart. We maken hier een gasleiding vrij, omdat deze vervangen moet worden. Grondzuigtechniek is uitermate geschikt om kabels en leidingen vrij te maken zonder schade toe te brengen.

Grondzuigtechniek versus het traditionele graven

Wanneer er kabels en leidingen lopen in de grond is grondzuigtechniek bij uitstek geschikt om de leidingen vrij te leggen. Op de foto’s van dit project is te zien dat met traditionele ontgraving er niets anders op had gezeten dan handmatig verder te graven. Wij gebruiken bij onze grondzuigtechniek speciaal gereedschap om de sleuf vrij en op de juiste diepte te maken.

Dienen er kabels en leidingen te worden vrij gezogen om onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur mogelijk te maken? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek. Bel +31859028995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Back To Top