skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Kies LBG Grondzuigtechniek, dé deskundige voor al uw grondwerk!

LBG: dé grondwerkspecialist

Hebt u een gecompliceerde opdracht op het gebied van grondwerk? Schakel voor een veilige en accurate werkwijze de specialisten van LBG Grondzuigtechniek in. Als experts worden wij bewierookt om de efficiëntie, het vakmanschap en de oplossingsgerichtheid waarmee het grondwerk aanpakken. Zo weten wij zelfs in drukbezette stukken grond (door bijvoorbeeld kabels en leidingen) het ontzuigen van zand, grond en grind onberispelijk uit te voeren. Daarnaast beschikken we over alle kunde die komt kijken bij het blazen en spuiten van grond, grind, schelpen en zand op of in iedere gewenste plek. Door de veelzijdigheid die we bij het grondwerk aan de dag leggen, hebben al vele bedrijven in de bouw en de civiele techniek van onze diensten gebruikgemaakt. Verder zijn het veelal particulieren, overheden en verenigingen die dikwijls LBG Grondzuigtechniek inschakelen. Hieronder vindt u meer informatie over veelvoorkomende toepassingen met betrekking tot grondwerk. Zowel de blaas- als de zuigtechniek komt aan bod.

Grondwerk grond wegzuigen

Expertises in grondwerk en grondzuigtechniek

LBG’s grondzuigtechniek staat bekend om het op krachtige, maar toch secure wijze van ontgraven. Zulke ontgravingen komen dikwijls voor in of dankzij de volgende situaties:

  • Uitgraven kelders en kruipruimtes
  • Het vrijmaken van leidingen en kabels, voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
  • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
  • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in omstandigheden waar mogelijk asbest bij komt kijken
  • Verwijderen van oud dakgrind, wanneer u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Wanneer u de zuig- of blaastechniek van LBG Grondzuigtechniek inzet omwille van uw grondwerk, dan gaat u in ieder geval profiteren van de volgende facetten:

  • Al sinds 2002 in het vak van het grondwerk
  • Actief in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk lbg grondzuigtechniek

Vraag een offerte aan

Hebt u een opdracht op het gebied van grondwerk en bent u op zoek naar een specialist voor de uitvoering hiervan? Dan heeft u nu met LBG Grondzuigtechniek dé vakkundige gevonden. Indien u contact met ons opneemt, brengen we uw wensen en eisen in kaart en voorzien we u van een geheel vrijblijvende offerte. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces in gang te zetten. U zult snel overtuigd zijn dat LBG Grondzuigtechniek een ideale optie is als het gaat om al uw grondwerk.

Back To Top