skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Zwolle

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u een klus met betrekking tot grondwerk of bodemsanering in of nabij Zwolle? Het inzetten van de veelzijdige experts van LBG Grondzuigtechniek is dan aanbevelenswaardig. LBG laat zich het best omschrijven als vakkundig, efficiënt en oplossingsgericht. Op volledig veilige wijze weten wij alle soorten (los en vast) zand, grond en (dak)grind te ontzuigen. Extra ruimte creëren in de grond is een centraal staande specialiteit. Zelfs drukbezette stukken grond, door kabels en leidingen en dergelijke, weten wij op secure en onberispelijk vrij te maken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het blazen van zand, grind, grond en schelpen in/op de door u gewenste plek. LBG Grondzuigtechniek is door deze veelzijdigheid populair bij vele bedrijven in de bouw en de civiele techniek. Verder zijn er in en rond Zwolle ook de nodige verenigingen, particulieren en overheden die regelmatig gebruik maken van onze diensten. Ons scala aan expertises is in principe in twee groepen onder te verdelen, te weten de toepassingen in de blaastechniek en die in de zuigtechniek. Hieronder beginnen we met het verstrekken van meer informatie over laatstgenoemde groep.

Expertises in de zuigtechniek

De zuigtechniek van LBG is ideaal wanneer er voor welke reden dan ook een ontgraving nodig is. Op zeer krachtige maar toch uiterst secure wijze krijgen wij dit voor elkaar. De volgende aanleidingen zijn denkbaar voor zo’n ontgraving, waarmee extra ruimte in de grond wordt gecreëerd:

 • Uitgraven kruipruimtes en kelders
 • Het vrijmaken van leidingen en kabels, voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van oud dakgrind, wanneer u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren amsterdam

Specialiteiten in de blaastechniek

Is er rond uw woning of pand in Zwolle een lastig te bereiken plek waar u bijvoorbeeld zand wilt laten aanbrengen? Klinkt als een opdracht die gemaakt is voor LBG Grondzuigtechniek. Bij zo’n opdracht manoeuvreren we onze wendbare voertuigen eerst tot op een gunstige plek ten opzichte van de doellocatie. Vervolgens beschikken we over slangen die tot over een afstand van maar liefst 75 meter kunnen blazen of spuiten. Onze handige blaastechniek wordt veelal om de volgende redenen ingezet:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras, in een tuin of in een kruipruimte
 • Aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte; een voordelige manier van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand
 • Het ophogen van de tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende bestrating

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Bij LBG Grondzuigtechniek profiteert u in ieder geval van de volgende positieve aspecten, ongeacht de aard van de opdracht die u in of rond Zwolle voor ons hebt:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Hebt u in (de omgeving van) Zwolle een klus met betrekking tot grondwerk? Raadzaam is om dit altijd door een expert als LBG Grondzuigtechniek te laten uitvoeren. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen wij uw wensen en eisen in kaart brengen en u vervolgens een vrijblijvende offerte doen toekomen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Snel zult u tot de ontdekking komen dat op gebied van grondwerk en bodemsaneringen wij tot dé specialisten van Zwolle en omgeving behoren.

Back To Top