skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Utrecht

Voor al uw grondwerk in Utrecht, is er LBG Grondzuigtechniek

LBG Grondzuigtechniek is hét bedrijf dat u kan helpen bij al uw grondwerk in Utrecht. Al vanaf 2002 zijn wij voor diverse bedrijven een betrouwbare partner als het gaat om het ontzuigen van alle soorten grond, zand en dakgrind. Zelfs de plekken die u onbereikbaar acht, kunnen wij bereiken om voor u meer ruimte te creëren. Wilt u zandspuiten in de kruipruimte, dakgrind aanbrengen in Utrecht of de tuin ophogen? Voor alle werkzaamheden omtrent zand blazen en zuigen beschikken wij over ruime kennis en ervaring. Wij zetten ons in voor particulieren, bouw- en installatiebedrijven en voor installateurs, overheden en woonstichtingen.

Grond afvoeren in Utrecht

Bepaalde plaatsen bij gebouwen lijken in eerste instantie onbereikbaar, bijvoorbeeld omdat de grond vol ligt met kabels en leidingen of omdat de ruimte onder het gebouw zit. Als u op deze plekken in Utrecht op een efficiënte en veilige manier grond wilt uitzuigen, schakel dan LBG Grondzuigtechniek in. Onze werknemers zullen de grond efficiënt uitzuigen en tevens afvoeren in Utrecht.

grond afvoeren utrecht

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen utrecht

Middels blaastechniek zand in kruipruimtes aanbrengen

Het lijkt misschien lastig om zand op een goede manier aan te brengen in kruipruimtes, maar voor ons bedrijf is dat alledaagse koek. Wij gebruiken hiervoor zandblaas en zandspuitcombinaties die met behulp van slangen zand kunnen spuiten. Dankzij deze slangen en dankzij de enorme wendbaarheid van onze machines, is voor ons geen enkele ruimte onbereikbaar.

Kruipruimte uitzuigen en tuin ophogen

Kruipruimte of tuin uitdiepen of ophogen? Onze zandblaas en zandspuitcombinaties zijn perfect voor deze klus. Een verzakking van een kruipruimte of tuin komt regelmatig voor. Deze verzakking kan verholpen worden door de tuin op te hogen of zand in de kruipruimte aan te brengen. Ons advies: pak een verzakking zo snel mogelijk aan. Als u ons hiervoor inschakelt, kunt u rekenen op een totaalverzorging. Wij kunnen grond uitzuigen of aanvoeren, afvoeren en we kunnen schelpen isolatie aanbrengen in kruipruimtes.

Onze vele diensten in blaas- en zuigtechniek

Voor ongeveer alle grondwerkzaamheden kunt u LBG Grondzuigtechniek inschakelen. Wij hebben veel kennis van zandspuiten, zandzuigen, kabels en boomwortels vrijzuigen, schelpen isolatie aanbrengen in kruipruimtes en dakgrind verwijderen of aanbrengen. Maar we bieden u nog meer diensten. Bekijk ze op deze website.

Specialist in grondwerk in Utrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een vakkundige partner nodig voor uw grondwerk in Utrecht? Voor bijvoorbeeld dakgrind afvoeren, kruipruimtes uitgraven, bodemsanering, grond afvoeren in Utrecht of zandspuiten? Neem contact op en binnen 24 uur sturen we u een vrijblijvende offerte. Wilt u met ons in zee gaan, dan beginnen we binnen 5 dagen al aan uw project. Profiteer ook van onze ervaring en kennis. Tel: +31 (0)85 902 8995, of stuur een e-mail: info@lbginfra.nl.

grondwerk diensten utrecht

Back To Top