skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk ‘s-Hertogenbosch

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of nabij ‘s-Hertogenbosch een aan grondwerk of bodemsanering gerelateerde klus? U hebt dan met LBG Grondzuigtechniek dé specialist gevonden op dit gebied. In het op een veilige (!) wijze ontzuigen van alle soorten los en vast zand, grond en (dak)grind hebben wij ruime ervaring. Waar nodig weten we zodoende altijd ruimte in de grond te creëren. Zelfs als het betreffende stuk grond door kabels en leidingen moeilijk te bewerken is. Daarnaast beschikken we over de benodigde expertise voor het blazen van zand, grind, grond en schelpen. Onze veelzijdigheid maakt ons voor vele bedrijven in de bouw en de civiele techniek ideaal om mee samen te werken. Verder zijn er ook vele overheden, verenigingen en particulieren in en in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch die de vakbekwaamheid van LBG Grondtechniek met graagte inzetten. Bij onze alle werkzaamheden zetten we dan ook steeds weer hoog in op vakkundigheid, efficiëntie en oplossingsgerichtheid. Ons pakket specialiteiten is ruwweg te verdelen in twee groepen: de toepassingen in de blaastechniek en die in de zuigtechniek. Lees verder om hierover meer te weten te komen.

Specialiteiten zuigtechniek

De grondzuigtechnieken waarmee LBG ontgravingen uitvoert zijn zeer vernuftig, maar natuurlijk ook uiterst krachtig. Deze combinatie brengt optimale veiligheid wanneer extra ruimte gecreëerd moet worden. Dit kan om de volgende redenen zoal gedaan worden:

 • Kruipruimtes en kelders uitgraven
 • Het vrijmaken van kabels en leidingen voor het onderhouden van de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van dakgrind, bijvoorbeeld als u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren amsterdam

Expertises in de blaastechniek

Is er rond uw woning of pand in ‘s-Hertogenbosch een lastig bereikbare plaats waar u bijvoorbeeld zand aangebracht wilt zien worden? Dan is dat een klus die gemaakt is voor LBG Grondzuigtechniek. Wij gebruiken voertuigen die verrassend wendbaar zijn. Daarmee weten we vaak al dicht bij de doellocatie te komen. Mocht dit niet lukken, dan is dat ook geen punt. Wij hebben namelijk slangen ter beschikking waarmee we tot over een afstand van wel 75 meter zand kunnen blazen of spuiten. Plekken die vooraf nochtans onbereikbaar leken, weten wij toch te bereiken! De volgende motieven leiden veelvuldig tot het inschakelen van LBG’s blaastechniek:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras of in een tuin of kruipruimte
 • Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte; een voordelige manier tot bewerkstelligen van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking, gebruikmakende van moderne technieken
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand of woning
 • Het ophogen van een tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende tegels

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Wat de aanleiding van uw opgave in (of nabij) ‘s-Hertogenbosch ook is, bij LBG Grondzuigtechniek profiteert u altijd van de volgende aspecten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig, zodat u nergens naar om hoeft te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Hebt u in of in de buurt van ‘s-Hertogenbosch een opdracht met betrekking tot grondwerk en wenst u deze te laten uitvoeren door een specialist? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek. We brengen dan snel uw wensen en eisen in kaart en overhandigen u vervolgens een vrijblijvende offerte. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. U zult snel ontdekken dat wij in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch tot de beste specialisten op het gebied van grondwerk en bodemsaneringen behoren.

Back To Top