skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Middelburg

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u een opdracht op het gebied van grondwerk in of rond uw woning of pand in Middelburg? LBG Grondzuigtechniek is dé deskundige in zowel de industriële als de openbare sector voor alle toepassingen die met grondwerk te maken hebben. Wij kunnen bogen over een jarenlange ervaring met het ontzuigen van alle soorten los en vast zand, grond en dakgrind. Onze grondzuigtechniek leent zich er bij uitstek voor om in moeilijk te bereiken plaatsen, zoals in door kabels en leidingen druk bezette ondergronden, ruimte te creëren die benodigd of gewenst is. Zo’n ontgraving weten wij bovendien op veilige wijze uit te voeren. Aangevuld met expertises zoals het blazen van grond, zand, grind en schelpen is LBG Grondzuigtechniek al sinds aanzienlijke tijd een ideale partner voor vele toonaangevende bedrijven in onder andere de bouw en de civiele techniek. Ook overheden, verenigingen en particulieren in en rond Middelburg weten de diensten van LBG Grondzuigtechniek dikwijls zeer te waarderen. Bij al onze werkzaamheden tonen wij ons een efficiënte, vakkundige en oplossingsgerichte partner. Onze specialismen laten zich in principe in twee delen opsplitsen. Er zijn immers toepassingen in de zuigtechniek, maar ook in de blaastechniek. Hieronder leest u er meer over.

Specialiteiten zuigtechniek

Met verfijnde doch krachtige grondzuigtechniek weet LBG op een veilige manier te ontgraven en ruimte te creëren. Onder andere de volgende toepassingen weten wij daardoor mogelijk te maken:

 • Uitgraven kruipruimtes en kelders
 • Kabels en leidingen vrijmaken, voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Boomwortels vrijmaken voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toe te passen in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen dakgrind, bijvoorbeeld als uw dak van nieuw grind moet voorzien worden

grond afvoeren Middelbrug

grondwerk diensten Middelburg

Expertises in de blaastechniek

Als rondom uw woning of pand in Middelburg zand aangebracht moet worden op een moeilijk bereikbare plek, schakel dan LBG Grondzuigtechniek in. Wij beschikken over doelgerichte technieken om zand te blazen of te spuiten. Voor ons is geen plek in Middelburg onbereikbaar en geen uitdaging te groot. Onze voertuigen hebben een grote wendbaarheid en kunnen vaak tot dicht bij de locatie komen. Per se nodig is dit echter niet, want we kunnen tot over een afstand van 75 meter zand spuiten of blazen. Met behulp van onze slangen brengen wij het zand op de gewenste plek aan. Om de volgende redenen wordt het vakmanschap van LBG het regelmatigst ingezet:

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld in een tuin, op een dakterras of in een kruipruimte
 • Het aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte; een gunstige vorm van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind aanbrengen op platte daken
 • Moderne technieken om grondverzakking tegen te gaan
 • Kruipruimte verhogen voor een steviger fundament van uw woning of pand
 • Tuin ophogen voor het verhelpen of voorkomen van verzakte bestrating

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Voor welke klus in de omgeving van Middelburg u LBG Grondzuigtechniek ook inzet, u profiteert hoe dan ook van de volgende aspecten:

 • Al sinds 2002 actief in het vak
 • Werkzaam door heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte en binnen 5 dagen geholpen
 • U hoeft nergens naar om te kijken, wij ontzorgen u volledig
 • Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen Middelburg

Vraag een offerte aan

Heeft u in of in de omgeving van Middelburg een grondwerkklus waarvoor u wel een specialist kunt gebruiken? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn, zodat we deze kunnen afstemmen op onze mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u spoedig een vrijblijvende offerte. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Wij kijken uit naar een samenwerking en vertrekken niet uit Middelburg voordat wij het grondwerk naar uw wensen hebben uitgevoerd.

Back To Top