skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Maastricht

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of in de omgeving van Maastricht een opdracht op het gebied van grondwerk of bodemsanering? Schakel dan het deskundige LBG Grondzuigtechniek in. Wij beschikken namelijk over uitgebreide expertise in het op een veilige manier ontzuigen van alle soorten los en vast zand, grond en (dak)grind. Zo weten we waar nodig altijd extra ruimte in de grond te creëren. Ook als het in de grond een drukte van jewelste is dankzij kabels en leidingen. Verder zijn we bedreven in het blazen van zand, grind, grond en schelpen op alle gewenste plekken. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat LBG Grondzuigtechniek voor vele bedrijven (in Maastricht en de wijde omgeving) in de civiele techniek en in de bouw een ideale partner is. Daarnaast zijn er in Limburg onder andere overheden, verenigingen en particulieren die met regelmaat gebruik maken van de diensten van LBG. We staan dan ook bekend om vakkundigheid, efficiëntie en oplossingsgerichtheid. Ons repertoire aan specialiteiten is grofweg te verdelen in twee groepen, namelijk toepassingen in de blaastechniek en die in de zuigtechniek. Lees verder voor meer informatie hierover.

Specialiteiten zuigtechniek

Ontgravingen worden door LBG met grondzuigtechnieken uitgevoerd. Dit gebeurt op zeer krachtige wijze, maar omwille van de veiligheid vanzelfsprekend ook met grote precisie. Om de volgende redenen wordt meestal extra ruimte gecreëerd in de grond:

 • Kruipruimtes en kelders uitgraven
 • Het vrijmaken van leidingen en kabels voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van oud dakgrind, wanneer u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren amsterdam

Expertises in de blaastechniek

Is er een plaats rond uw woning of pand in Maastricht waar u bijvoorbeeld zand aan wilt laten brengen, maar lijkt deze plaats lastig bereikbaar? Dan is dat bij uitstek een klus voor LBG Grondzuigtechniek. Wij weten met onze verrassend wendbare voertuigen vaak al dicht bij de doellocatie te komen. Maar ook als dat niet lukt, weten we ongetwijfeld uw opdracht toch tot een goed einde te brengen. LBG beschikt namelijk over slangen die tot over een afstand van liefst 75 meter kunnen blazen of spuiten. Onbereikbaar geachte plekken worden daarmee opeens bereikbaar. Om de volgende redenen wordt LBG’s blaastechniek veelal ingeschakeld:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras, in een tuin of in een kruipruimte
 • Aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte; een voordelige manier van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking, gebruikmakende van moderne technieken
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand of woning
 • Het ophogen van een tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende tegels

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Wat de aanleiding van uw opdracht in (of in de omgeving van) Maastricht ook is, bij LBG Grondzuigtechniek profiteert u hoe dan ook van de volgende aspecten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig, zodat u nergens naar om hoeft te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Hebt u in of nabij Maastricht een opgave die te maken heeft met grondwerk en wilt u deze laten uitvoeren door een expert? Maak dan gebruik van de deskundigheid van LBG Grondzuigtechniek. Graag vernemen we wat uw wensen en eisen zijn, zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen overhandigen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. U zult er dan snel achterkomen dat wij in de omgeving van Maastricht tot dé experts behoren op het gebied van bodemsaneringen en grondwerk.

Back To Top