skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Leeuwarden

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of rond Leeuwarden te maken met een klus met betrekking tot grondwerk of bodemsanering? Dan hebt u nu met LBG Grondzuigtechniek dé specialist op dit gebied gevonden. Wij beschikken over ruime ervaring in het deugdelijk ontzuigen van alle typen los en vast zand, grond en (dak)grind. Met onze grondzuigtechniek weten wij waar nodig in de grond altijd ruimte te creëren. Zelfs als de plaats in kwestie onbereikbaar lijkt door bijvoorbeeld de nabijheid van kabels en leidingen. Wanneer wij zo’n ontgraving uitvoeren, staat veiligheid natuurlijk altijd bovenaan. Verder zijn we gespecialiseerd in het blazen van zand, grind, grond en schelpen. Deze veelzijdigheid maakt ons voor vele bedrijven in de bouw en de civiele techniek een ideale partner. Maar ook onder andere overheden, verenigingen en particulieren (in en in de omgeving van Leeuwarden) zetten veelvuldig de vakbekwaamheid van LBG Grondzuigtechniek in. LBG toont bij alle werkzaamheden dan ook vakkundigheid, efficiëntie en oplossingsgerichtheid. Onze veelvoud aan specialiteiten is ruwweg verdeelbaar in twee groepen: de toepassingen in de blaastechniek en die in de zuigtechniek. Hieronder leest u er meer over.

Specialiteiten zuigtechniek

De grondzuigtechnieken waarmee LBG ontgravingen uitvoert zijn uiterst krachtig, maar toch ook vernuftig. Deze combinatie zorgt voor de beste veiligheid bij het creëren van extra ruimte. Dit wordt veelal om de volgende redenen gedaan:

 • Uitgraven kruipruimtes en kelders
 • Het vrijmaken van kabels en leidingen voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van dakgrind, bijvoorbeeld als u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren amsterdam

Expertises in de blaastechniek

Is er rond uw woning of pand in Leeuwarden een lastig te bereiken plek waar bijvoorbeeld zand aangebracht moet worden? Dan klinkt dat als een klus die gemaakt is voor LBG Grondzuigtechniek. De voertuigen die wij gebruiken zijn tamelijk wendbaar. Hierdoor weten we vaak al dicht bij de doellocatie te komen. Zo niet, dan is dat ook geen probleem. Met onze slangen kunnen we namelijk tot over een afstand van wel 75 meter zand blazen of spuiten. Zo nodig zelfs tot plekken die vooraf wellicht onbereikbaar werden geacht. De volgende motieven leiden veelal tot het inzetten van LBG’s blaastechniek:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld in een tuin, in een kruipruimte of op een dakterras
 • Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte; een gunstige vorm van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking, gebruikmakende van moderne technieken
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand of woning
 • Het ophogen van een tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende tegels

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Ongeacht de aard van de opdracht die u in (de omgeving van) Leeuwarden, bij LBG Grondzuigtechniek profiteert u hoe dan ook van de volgende aspecten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig, zodat u nergens naar om hoeft te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Hebt u in of nabij Leeuwarden een opgave met betrekking tot grondwerk en wilt u daarvoor een specialist inschakelen? Neem dan contact op met LBG Grondzuigtechniek, zodat we uw wensen en eisen in kaart kunnen brengen. Dan ontvangt u vervolgens zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Spoedig zult ook u ontdekken dat wij in de omgeving van Leeuwarden een van de absolute specialisten op het gebied van grondwerk en bodemsaneringen zijn.

Back To Top