skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Enschede

LBG, voor grondzuigtechniek in Enschede

Wenst u snel en efficiënt grondwerk of bodemsanering toe te passen in Enschede? Bel dan nu de specialisten van LBG Grondzuigtechniek. Ons bedrijf bezit veel expertise omtrent het veilig ontzuigen van los en vast zand, zo ook grond en (dak)grind. Zet u ons in, dan zijn onze professionals snel aan huis. Ook in het geval dat u meer ruimte in de grond wilt creëren, zijn wij u graag van dienst. Zelfs wanneer er sprake is van omliggende kabels en leidingen in de grond. Wij kunnen eveneens grond, grind, zand en schelpen blazen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf, waardoor vele bedrijven in de bouw en civiele techniek al samenwerken met LBG. Tevens waarderen overheden, verenigingen en particulieren ons om onze uitmuntende service. Efficiëntie, oplossingsgerichtheid en vakkundigheid is waar wij voor staan. Ons specialisme omvat de zuigtechniek en de blaastechniek. Wilt u meer te weten komen over deze technieken? Lees dan verder voor meer informatie of zet ons direct in voor uw bodemwerk in Enschede.

LBG’s zuigtechniek

Onze zuigtechniek is zowel krachtig als efficiënt. Met die combinatie kunnen wij op een veilige wijze meer ruimte in de grond creëren. Men kiest er veelal voor onze zuigtechniek toe te passen bij de volgende opties:

 • Kruipruimtes en kelders uitgraven
 • Het vrijmaken van kabels en leidingen voor het onderhouden van de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van dakgrind, bijvoorbeeld als u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grondwerk diensten enschede

grond afvoeren enschede

Effectieve blaastechniek

Wanneer men ervoor kiest zand te laten aanbrengen in hun woning of pand in Enschede, kan men de keuze maken voor onze blaastechniek. Hiermee komt LBG zelfs bij de meest lastige bereikbare plekken. Wij beschikken over wendbare voertuigen, waardoor wij snel bij de gewenste locatie komen. En is dit toch lastiger dan gedacht, dan zetten wij onze vernuftige slangen in. Onze slangen hebben namelijk een bereik van wel 75 meter, waardoor het zand gemakkelijk op de juiste plek wordt aangebracht. Men zet onze blaastechniek veelal in voor situaties zoals:

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras of in een tuin of kruipruimte
 • Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte; een voordelige manier tot bewerkstelligen van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking, gebruikmakende van moderne technieken
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand of woning
 • Het ophogen van een tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende tegels

Wat heeft LBG u te bieden?

Wanneer u ervoor kiest onze grondzuigtechniek in Enschede in te zetten, kunnen wij u veel bieden. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zichzelf weet te onderscheiden van andere bedrijven. Met name door de volgende punten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig, zodat u nergens naar om hoeft te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen enschede

Zet ons voor uw bodemsanering in Enschede in!

Wilt u het dak van uw woning of pand in Enschede ook van dakgrind voorzien? Of wilt u juist grondwerk uit laten voeren? Bel ons dan direct en laat ons weten wat uw wensen zijn. Indien gewenst, kunnen wij direct een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Bel ons via +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Wanneer u een kruipruimte wilt aanleggen, een kelder wilt laten uitgraven of sleufbekisting wenst te huren in Enschede, levert onze vakman snelle service!

Back To Top