skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Den Haag

Voor al uw grondwerk in Den Haag, bel LBG Grondzuigtechniek

U bent bij LBG Grondzuigtechniek aan het juiste adres voor al uw grondwerk in Den Haag. Sinds 2002 zijn wij een betrouwbare partner voor het ontzuigen van alle soorten dakgrind, grond en zand. Zelfs de meest onbereikbare plekken kunnen we bereiken om voor u ruimte te creƫren. Wilt u dakgrind aanbrengen in Den Haag, zandspuiten in de kruipruimte of de tuin ophogen? Als het gaat om zand zuigen en blazen bezit ons bedrijf de juiste kennis en ervaring. Wij zetten ons vakmanschap in voor isolatie- en bouwbedrijven, installateurs, woonstichtingen, overheden en particulieren.

Grond afvoeren in Den Haag

Bepaalde plekken bij woningen of andere gebouwen lijken onbereikbaar, bijvoorbeeld omdat de grond bezaaid is met kabels en leidingen of omdat het om een kruipruimte gaat. Wilt u op die plekken op een veilige en efficiƫnte manier grond uitzuigen in Den Haag, maak dan gebruik van onze grondzuigtechniek. Nadat onze werknemers de grond hebben uitgezogen zullen zij de grond ook netjes voor u afvoeren in Den Haag.

grond afvoeren den haag

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen den haag

Met blaastechniek zand in kruipruimtes aanbrengen

Zand in kruipruimtes aanbrengen lijkt soms lastig, maar middels onze effectieve techniek is niets onmogelijk. Wij gebruiken namelijk zandblaas en zandspuitcombinaties, waarmee we met de hulp van slangen het zand op de gewenste plaats kunnen spuiten. Dankzij de slangen en de grote wendbaarheid van onze machine, is geen enkele plek onbereikbaar.

Kruipruimte uitdiepen en tuin ophogen

Tuin of kruipruimte ophogen of uitdiepen? Onze zandblaas en zandspuitcombinaties zijn erg geschikt om dit klusje op te knappen. Een verzakking van een tuin of kruipruimte komt helaas geregeld voor. U kunt de verzakking verhelpen door de tuin op te hogen met zand of door wat zand in de kruipruimte aan te brengen. Wacht niet langer en laat ons de verzakking verhelpen. Bij LBG Grondzuigtechniek ontvangt u altijd een totaalverzorging, bestaande uit grond uitzuigen, afvoeren en zo nodig ook schelpen isolatie aanbrengen.

Al onze grondwerk werkzaamheden in blaas- en zuigtechniek

Voor allerlei grondwerkzaamheden kunt u rekenen op LBG Grondzuigtechniek. Wij hebben veel ervaring in zandzuigen, zandspuiten, dakgrind verwijderen of aanbrengen, kabels en boomwortels vrijzuigen en schelpen isolatie aanbrengen in uw kruipruimte. Wilt u weten waarmee we u nog meer van dienst kunnen zijn? Bekijk ons uitgebreide aanbod op deze website.

Vrijblijvende offerte voor uw grondwerk in Den Haag? Neem contact op

Een betrouwbare partner nodig voor uw grondwerk in Den Haag? Voor bijvoorbeeld een kruipruimte uitgraven, dakgrind afvoeren, bodemsanering, zandspuiten of grond afvoeren in Den Haag? Wij kunnen u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte sturen. Gaat u akkoord, dan starten we binnen 5 dagen met uw project. Profiteer ook van onze kennis en ervaring en bel: +31 (0)85 902 8995, of stuur een e-mail: info@lbginfra.nl.

grondwerk diensten den haag

Back To Top