skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Breda

LBG, voor grondwerk en bodemsanering in Breda

Wilt u grondwerk of bodemsanering toepassen in uw woning of pand in Breda? Bel direct de specialisten van LBG Grondzuigtechniek. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op een veilige wijze ontzuigen van los en vast zand, alsmede grond en (dak)grind. Onze professionals zijn altijd snel ter plaatse. Ook indien u meer ruimte in de grond wenst, zijn wij u graag van dienst. Zelfs wanneer er onder de grond sprake is van kabels en leidingen. Indien gewenst kunnen wij tevens grond, zand, grind en schelpen blazen. Ons bedrijf is veelzijdig. Zo hebben diverse bedrijven in de bouw en civiele techniek al de keuze gemaakt voor een partnerschap met LBG. Ook overheden, verenigingen en particulieren waarderen ons om onze service. Oplossingsgerichtheid, efficiënte en vakkundigheid staan bij ons centraal. Wij specialiseren ons op twee gebieden: de zuigtechniek en de blaastechniek. Wenst u meer te weten te komen? Lees dan verder of bel ons voor een afspraak bij u in Breda of omgeving.

Zuigtechniek van LBG

Wij bieden een zeer krachtige doch efficiënte zuigtechniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat er op een veilige wijze meer ruimte gecreëerd wordt. Onze grondzuigtechniek wordt doorgaans voor de volgende mogelijkheden toegepast:

 • Kruipruimtes en kelders uitgraven
 • Het vrijmaken van kabels en leidingen voor het onderhouden van de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van dakgrind, bijvoorbeeld als u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren breda

grondwerk diensten breda

Effectieve blaastechniek

Doorgaans wordt, wanneer men ervoor kiest zand aan te laten brengen in een pand in Breda, gekozen voor een blaastechniek. Lastig bereikbare plaatsen worden door ons toch bereikbaar gemaakt. Bij LBG komen wij uiteindelijk overal bij. Onze voertuigen zijn door hun bouw zeer wendbaar en kunnen daardoor snel de gewenste locatie bereiken. Indien dit niet lukt, zetten wij onze vernuftige slangen in. Deze hebben een bereik van wel 75 meter. Zo wordt het zand op de juiste plek aangebracht. Onze blaastechniek wordt vooral ingezet voor situaties zoals:

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras of in een tuin of kruipruimte
 • Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte; een voordelige manier tot bewerkstelligen van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind op platte daken aanbrengen
 • Het tegengaan van grondverzakking, gebruikmakende van moderne technieken
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand of woning
 • Het ophogen van een tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende tegels

Wat heeft LBG u te bieden?

Indien u kiest voor onze grondzuigtechniek in uw woning of pand in Breda, dan hebben wij u veel te bieden. Ons bedrijf onderscheidt zich namelijk op meerdere gebieden van andere bedrijven. Deze punten omvatten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig, zodat u nergens naar om hoeft te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Neem contact op voor uw grondwerk in Breda!

Wenst u uw dak ook van dakgrind te voorzien in Breda? Of wenst u grondwerk te laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons uw wensen weten. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Bel ons via +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. Indien u een kruipruimte wilt laten aanleggen, een sleufbekisting wilt huren of een kelder wilt laten uitgraven in Breda, kunt u rekenen op snelle service in Breda door onze ervaren vakman!

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen breda

Back To Top