skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Arnhem

LBG: dé specialist in grondzuigtechniek

Hebt u in of nabij Arnhem een complexe klus op het gebied van grondwerk of bodemsanering? Als u waarde hecht aan een accurate en veilige werkwijze, dan is het raadzaam hiervoor LBG Grondzuigtechniek in te schakelen. LBG is een bedrijf dat bekendstaat om vakmanschap, efficiëntie en oplossingsgerichtheid. Met deze eigenschappen weten we het ontzuigen van alle soorten (los en vast) zand, grond en (dak)grind tot een goed einde te brengen. Zelfs in door leidingen en kabels drukbezette stukken grond weten we op secure wijze extra ruimte te creëren. Verder zijn we vakbekwaam als het gaat om het blazen van grind, grond, zand en schelpen in of op de door u gewenste plek. Deze veelzijdigheid zorgde al voor vele succesvolle samenwerkingsverbanden tussen LBG Grondzuigtechniek en bedrijven in de bouw en de civiele techniek. Verenigingen, particulieren en overheden uit de omgeving van Arnhem weten onze diensten ook vaak en gemakkelijk te vinden. Zoals we hierboven al hebben laten doorschemeren, zijn onze specialiteiten ruwweg onder te verdelen in twee delen: de toepassingen in de zuigtechniek en die in de blaastechniek. Hieronder leest u er meer over.

Expertises in de zuigtechniek

De zuigtechniek van LBG leent zich optimaal voor wanneer er een ontgraving gewenst of zelfs nodig is. Op uiterst krachtige, maar toch zeer voorzichtige manier weten wij dat voor elkaar te krijgen. Onder andere de volgende toepassingen worden hierdoor mogelijk gemaakt:

 • Uitgraven kruipruimtes en kelders
 • Het vrijmaken van leidingen en kabels, voor onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur
 • Vrijmaken van boomwortels voor het verzorgen van het wortelpakket
 • Bodemsaneringen, zelfs toepasbaar in asbestverdachte omstandigheden
 • Verwijderen van oud dakgrind, wanneer u uw platte dak van nieuw grind wilt voorzien

grond afvoeren amsterdam

Specialiteiten in de blaastechniek

Als het gaat om blaastechniek, dan zijn opdrachten waarbij bijvoorbeeld zand aangebracht moet worden op moeilijk bereikbare plaatsen gemaakt voor LBG Grondzuigtechniek. Heeft u een dergelijke opgave in of nabij Arnhem? Dan stellen we onze wendbare voertuigen op een gunstige positie op ten opzichte van de doellocatie. Vanuit het voertuig beschikken we over slangen die tot over een afstand van maar liefst 75 meter kunnen blazen of spuiten. Deze uitermate praktische blaastechniek wordt veelal ingezet om de volgende redenen:

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

 • Zandspuiten, bijvoorbeeld op een dakterras, in een tuin of in een kruipruimte
 • Aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte; een voordelige manier van vloerisolatie
 • Nieuw dakgrind aanbrengen, vooral op platte daken
 • Het tegengaan van grondverzakking
 • Verhoging kruipruimte voor een steviger fundament van uw pand
 • Het ophogen van de tuin, voor het verhelpen of voorkomen van verzakkende bestrating

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Voor welke toepassing aangaande zuig- of blaastechniek u LBG Grondzuigtechniek ook inzet bij u in (de omgeving van) Arnhem, u profiteert hoe dan ook van de volgende facetten:

 • Al sinds 2002 in het vak
 • Actief in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
 • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
 • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

grondwerk diensten amsterdam

Vraag een offerte aan

Hebt u in of in de omgeving van Arnhem een klus met betrekking tot grondwerk? Dan is het raadzaam dit altijd door een specialist als LBG Grondzuigtechniek te laten uitvoeren. Als u contact met ons opneemt, stemmen we eerst weloverwogen uw wensen en eisen af op onze mogelijkheden. Daarna stellen we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl om dit proces in gang te zetten. Naderhand zult ook u in de overtuiging zijn dat LBG Grondzuigtechniek een ideale keuze is voor opdrachten op het gebied van grondwerk en bodemsanering in het rond Arnhem.

Back To Top