skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Afvoeren Grond, grind en zand

LBG: dé specialist in het afvoeren van grond, grind en zand

Hebt u een opdracht met betrekking tot het afvoeren van grond, zand of grind? Voor een deugdelijke en duurzame afhandeling hiervan kunt u dan het best LBG Grondzuigtechniek inschakelen. Als specialist op het gebied van grondwerk worden wij geprezen om onze efficiënte, vakkundige en oplossingsgerichte werkwijzen. LBG Grondzuigtechniek is een veelzijdige aanbieder, die zich zowel met zuigtechniek als met blaastechniek bezighoudt. Het verwijderen en afvoeren van grind, grond en zand wordt vaak gedaan door dakdekkers, VVE’s, woningstichtingen en particulieren. Wilt u meer weten over wat LBG kan betekenen voor het verwijderen van uw grind, zand of grond? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

grond afvoeren

grind afvoeren

Onze werkwijze bij het verwijderen en afvoeren van grind, grond en zand

Als het gaat om verwijderen van grind, grond en/of zand, dan is het verwijderen van dakgrind misschien wel de toepassing die het vaakst voorkomt. Wanneer uw platte dak bijvoorbeeld moet worden voorzien van nieuw grind, dan kunt u gebruik maken van de zuigwagens van LBG Grondzuigtechniek. Op nauwkeurige wijze weten wij uw dak schoon te krijgen. Dit kunnen we rustig stellen, want als een van de weinige bedrijven in Nederland zijn wij in staat om álle soorten dakgrind op te zuigen en te verwijderen. Handig om te weten is dat wij uiteraard ook in staat zijn uw dak naderhand weer van een verse laag grind te voorzien. Ondertussen kan het afgevoerde grind overigens door ons worden gereinigd door een zeefinstallatie. Daarna zou dit grind voor andere doeleinden kunnen worden gerecycled. Zo draagt LBG Grondzuigtechniek ook bij aan een duurzamere wereld.

Waarin onderscheidt LBG Grondzuigtechniek zich?

Zet u de deskundigheid van LBG Grondzuigtechniek in voor het verwijderen en afvoeren van uw grond, grind en/of zand? Dan profiteert u hoe dan ook van de volgende aspecten;

  • Al sinds 2002 actief in het vak
  • Werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur en binnen 5 dagen bent u verder geholpen
  • Wij ontzorgen u volledig; u hoeft nergens naar om te kijken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Vraag een offerte aan

Heeft u een opdracht met betrekking tot het verwijderen van grind, zand en/of grond? LBG Grondzuigtechniek is dan dé specialist. Neemt u even contact met ons op om uw wensen en eisen door te geven? Dan kunnen we u vervolgens een vrijblijvende offerte overhandigen. Bel +31 (0)85 902 8995 of stuur een e-mail naar info@lbginfra.nl. U zult snel overtuigd zijn dat LBG Grondzuigtechniek een ideale optie is als het gaat om het verwijderen van grond, grind en zand en het afvoeren daarvan.

Back To Top