skip to Main Content
info@lbginfra.nl
17+ jaar expertise
Werkzaam in NL, BE en DE
Totale verzorging
Vrijblijvende Offerte
24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Grondwerk Amsterdam

LBG Grondzuigtechniek: voor al uw grondwerk in Amsterdam

Voor al uw grondwerk in Amsterdam bent u bij LBG Grondzuigtechniek aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft al ruim 17 jaar ervaring in het ontzuigen van alle soorten zand, grond en dakgrind. Dankzij onze kennis en ervaring is geen enkele plek onbereikbaar en kunnen we overal ruimte maken. Wil u uw tuin ophogen, zandspuiten in de kruipruimte of dakgrind aanbrengen in Amsterdam? Wij bezitten over alle kennis en apparatuur om zand te zuigen en ook te blazen. Particulieren, bouw- en isolatiebedrijven, overheden, installateurs en woningstichtingen profiteren al jaren van onze werkzaamheden en service.

Grond afvoeren in Amsterdam

Bepaalde plekken rondom woningen of bedrijfspanden zijn bijna onbereikbaar. Bijvoorbeeld omdat de ruimte onder het gebouw zit of omdat de grond druk bezet is door kabels en leidingen. Als u op een efficiƫnte, snelle en veilige manier grond wilt afvoeren in Amsterdam, is het verstandig om gebruik te maken van onze grondzuigtechniek. Wij kunnen niet alleen de grond op een veilige manier uitzuigen, maar wij zullen de grond ook voor u afvoeren in Amsterdam.

grond afvoeren amsterdam

zand in kruipruimtes spuiten uitzuigen amsterdam

Zand in kruipruimtes spuiten met blaastechniek

Zand in kruipruimtes spuiten is de beste techniek om het zand op die plek te krijgen die moeilijk bereikbaar is. Ons bedrijf is zeer bekwaam in zand in kruipruimtes aanbrengen. Dankzij onze zandblaas en zandspuitcombinaties kunnen wij door middel van slangen het zand op de juiste plek aanbrengen. Door de grote wendbaarheid van onze machines zijn wij in staat dichtbij de locatie te komen.

Diverse gronddiensten: Tuin ophogen of kruipruimte uitgraven

Onze zandblaas en zandspuitcombinaties lenen zich uitstekend voor tuin ophogen of kruipruimte uitgraven. Het komt regelmatig voor dat een kruipruimte of tuin na verloop van tijd gaat verzakken. Hierdoor kan uw bestrating gaat breken of scheuren. Wilt u uw tuin voorzien van een extra laag zand? Bel ons dan om nieuw zand aan te brengen. Wilt u liever een kruipruimte aanleggen? Benader ons dan voor onze speciale totaalverzorging: grond zuigen, grond afvoeren en schelpen isolatie aanbrengen.

Grondwerk met zuig- en blaastechniek

LBG Grondzuigtechniek kan ingeschakeld worden voor tal van grondwerkzaamheden. Niet alleen voor zandspuiten of -zuigen. We kunnen ook dakgrind verwijderen of juist aanbrengen, kabels vrijzuigen, schelpen isolatie aanbrengen in kruipruimtes en boomwortels vrijzuigen. Bekijk al onze diensten op deze website.

Neem contact op voor vrijblijvende offerte voor grondwerk Amsterdam

Wilt u ons inschakelen voor uw grondwerk in Amsterdam? Bijvoorbeeld voor zandspuiten, bodemsanering, grond afvoeren in Amsterdam, kruipruimte uitgraven of dakgrind afvoeren? Neem dan contact op en we stellen met plezier een vrijblijvende offerte op. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Gaat u akkoord? Dan kunnen we u binnen 5 dagen van dienst zijn! Profiteer ook van ons vakmanschap en bel: +31 (0)85 902 8995, of stuur een e-mail: info@lbginfra.nl.

grondwerk diensten amsterdam

Back To Top